Ο Κολοσσός Ρόδου ξεκινάει στα τέλη Αυγούστου το πρόγραμμα της προετοιμασίας του και μάλιστα στο πλαίσιο αυτής θα δώσει ένα δυνατό φιλικό αγώνα.

Η ροδίτικη ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Χάποελ Τελ Αβίβ, ένα από τα πιο ανταγωνιστικά σωματεία του Ισραήλ, το οποίο καθοδηγείται από τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η Χάποελ αγωνίζεται στη EuroLeague, κάτι που ανεβάζει σημαντικά το επίπεδο της αναμέτρησης και θα αποτελέσει πολύτιμο τεστ για τον Κολοσσό, ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών του στη Stoiximan GBL.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι