Ο Κολοσσός Ρόδου επισημοποίησε την παραμονή του Αλέξανδρου Καλαϊτζάκη στην ομάδα με τον ίδιο, να εκφράζει, μεταξύ άλλων, τον ενθουσιασμό του για την επίτευξη της συμφωνίας, θέτοντας παράλληλα και τους στόχους των «θαλασσί» ενόψει της επικείμενης σεζόν.

Υπενθυμίζεται, πως την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, ο 23χρονος γκαρντ κατέγραψε 16 συμμετοχές, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 1,3 πόντους.

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Καλαϊτζάκη:

Ποια είναι τα συναισθήματά σου για τη νέα σεζόν, η οποία θα είναι η δεύτερή σου στην ομάδα;

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα, γνωρίζοντας τον κόουτς από τη περασμένη σεζόν αλλά και το περιβάλλον της ομάδας, ανυπομονώ πολύ για να ξεκινήσει η καινούργια σεζόν».

Μετά την πρώτη σου χρονιά εδώ, θεωρείς ότι η ομάδα μπορεί να πετύχει ακόμη περισσότερα τη νέα σεζόν;


«Δουλεύοντας σκληρά από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και μένοντας πιστοί στο πλάνο του προπονητή, πιστεύω ότι μπορούμε να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη».

Τι μήνυμα θέλεις να στείλεις στον κόσμο της ομάδας για τη νέα σεζόν;

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη που μας έδειξε την προηγούμενη σεζόν. Είμαι σίγουρος πως και στην επόμενη θα είναι το ίδιο και ανυπομονώ να τους δω όλους στο γήπεδο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Νέος πρόεδρος της ΕΟΚ ο Άγγελος Παπανικολάου μετά την παραίτηση Λιόλιου

Συνέτριψε τον Παναθλητικό και παρέμεινε στην κορυφή Allwyn WBL1 ο Παναθηναϊκός!

Ολοκληρώθηκε μέσα σε 40 λεπτά η απολογία του Γιώργου Μαυραγάνη

Το απόγευμα της Τρίτης (27/10) στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό ο Κόντσαρ

Μπαρτζώκας: «Οπουδήποτε πηγαίνουμε, πρέπει να παίζουμε σοβαρά για τον κόσμο μας»

Προπονητής Προμηθέα για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Ό,τι πράξουν οι αρμόδιοι, θα ακολουθήσουμε»

Εντζάι: «Τα εγκωμιαστικά σχόλια του κόουτς μου έδωσαν επιπλέον αυτοπεποίθηση και κίνητρο»