Έτοιμος για το ματς κόντρα στον Εργοτέλη, την Τετάρτη στην Τούμπα, είναι ο ΠΑΟΚ. Στην προπόνηση της Τρίτης στο γήπεδο της ομάδας, οι παίκτες του «δικέφαλου του Βορρά», ολοκλήρωσαν χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία τους.
Μετά το τέλος του προγράμματος ο Γιώργος Γεωργιάδης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στους Κρητικούς.
Από αυτή, απουσιάζουν οι Τζανδάρης, Μαντούρο, Γλύκος, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, αλλά και οι Τζαβέλλας και Σπυρόπουλος, που προέρχονται από αγωνιστική απραξία.
Αναλυτικά: Ιτάνζ, Γιακουμής, Ρατς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Σκόνδρας, Κόστα, Βίτορ, Παπαγιαννόπουλος, Νομπόα, Τζιόλης, Γκολάσα, Μακ, Περέιρα, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Αθανασιάδης.
Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Τζαβέλλας έπιασε και πάλι δουλειά μαζί με τους συμπαίκτες του, αφού μετά την απομάκρυνση του Άγγελου Αναστασιάδη από τον πάγκο, επέστρεψε στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας.