Η Εθνική Νέων Ανδρών έχει μπροστά της Κόσοβο (19/7) και Μεγάλη Βρετανία (20/7), ωστόσο ο Αντώνης Κόνιαρης παραδέχτηκε πως ήδη η σκέψη βρίσκεται στον προημιτελικό του Ευρωπαϊκού U20 της Παρασκευής, πιθανότατα απέναντι στη Βοσνία.

«Μας βοηθάνε αυτά τα παιχνίδια που έχουμε δώσει ως τώρα, αν και θα τα θέλαμε λίγο πιο δυνατά από ό,τι ως τώρα. Όμως δεν έχει σημασία, γιατί η συνέχεια αναμένεται πολύ δύσκολη και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το κάθε παιχνίδι. Η αλήθεια είναι πως σκεφτόμαστε λίγο από τώρα και το παιχνίδι με τη Βοσνία. Να είμαστε υγιείς και θα παίξουμε δυνατά την Παρασκευή. Είναι πολύ ευχάριστο αυτό που συμβαίνει εδώ με τον κόσμο, δεν περίμενα να είναι τόσο πολλοί φίλαθλοι από το πρώτο ματς και να έρχονται όλο και περισσότερο. Τους ευχαριστούμε πολύ», τόνισε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού.

Ο Σωτήρης Μπιλλής, με τη σειρά του, είπε: «Μέχρι στιγμής έχουμε παίξει τρία σχετικά εύκολα ματς. Σε κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε διαφορετικά, το βλέπουμε σαν μια πολύ καλή προπόνηση και προετοιμαζόμαστε για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται. Είμαστε τόσα χρόνια όλοι μαζί, έχουμε γίνει μια παρέα, μια οικογένεια και αυτό βοηθά πολύ στη χημεία μας. Από το πρώτο παιχνίδι έχουμε δει πως ο κόσμος είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και μας βοηθά πολύ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διαμαντίδης για Ομπράντοβιτς: «Έρχονται καλύτερες μέρες στον Παναθηναϊκό-Όσοι αγαπάνε την ομάδα θα είναι εκεί»

Αλβέρτης στον bwinΣΠΟΡ FM για την εποχή Ομπράντοβιτς: «Ξεκινάμε ταπεινά και με πολλή δουλειά - Είμαι έτοιμος να βοηθήσω»

Γιάνκοβιτς στον bwinΣΠΟΡ FM: «Μακάρι όλα τα γήπεδα της Α1 να ήταν όπως είναι εδώ στο AegeanBall Festival»!

Ράιτ στον bwinΣΠΟΡ FM: «Εύχομαι πολλα τρόπαια στον Ολυμπιακό εκτός και αν... παίζουμε ως αντίπαλοι»

Ράγισαν καρδιές στο Stoiximan AegeanBall Festival για τον θάνατο της Κανέλλας Χρυσονίδου

Στο Περιστέρι για 1+1 χρόνια ο Καματερός!

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2028 ο Νέλι Τζούνιορ Τζόζεφ

Επικράτησε της ΔΕΚΑ με MVP Σπανούλη και κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων ο Ολυμπιακός!

Επικράτησε του ΟΦΗ και στέφθηκε Πρωταθλητής Ελλάδας στις Κορασίδες ο Παναθηναϊκός!

Μπέριλ ΜακΚίσικ: «Η Ελλάδα έγινε το σπίτι μας, χτίσαμε μια ζωή εδώ»