Σαφείς αιχμές για τη στάση του διαιτητή Σκουλά, τόσο στον καταλογισμό του πέναλτι που έκρινε την πρόκριση υπέρ του ΠΑΟΚ, όσο και στο ημίχρονο (χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις) άφησε ο αρχηγός του Πανιωνίου, Παναγιώτης Κόρμπος.

«Το είχα πει και πριν δύο ημέρες ότι θα διεκδικήσουμε την πρόκριση, το παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις, αλλά δεν τα καταφέραμε. Η ψυχολογία ήταν στα ύψη με το 2-2, αλλά δεν πρέπει να ησυχάζεις σε μια δύσκολη έδρα, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος. Πολλά περνάγανε από το μυαλό μας. Δεν θέλω να πω κάτι πάνω στα νεύρα μου γιατί μπορεί να τιμωρηθώ», ανέφερε ο πολύπειρος μέσος.

Για την άρνηση του Πανιωνίου να κάνει σέντρα μετά το 4-2, είπε: «Δεν υπάρχει λόγος να παίξουμε, για ποιον λόγο να παίξουμε; Όταν η μπάλα χτυπάει στον Μανθάτη και ο διαιτητής στην αρχή δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι και στη συνέχεια γυρνάει την φάση πίσω, για ποιον λόγο να παίξουμε; Όλοι είδανε ότι παλέψαμε και πώς ήρθε αυτός ο αποκλεισμός και αν ήταν δίκαιο ή άδικο. Δεν ήταν 100% στα πόδια μας αυτός ο αποκλεισμός. Με τους παίκτες και την ομάδα του ΠΑΟΚ δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ίσα ίσα μετά το τέλος του αγώνα χαιρετηθήκαμε. Από κει και πέρα δεν υπήρχε λόγος να γίνει κάποιο επεισόδιο. Οι παίκτες του ΠΑΟΚ κάνουν τη δουλειά τους».

Τέλος, για τη στάση του διαιτητή είπε: «Έχω μάθει στη ζωή μου να λέω κάποια πράγματα. Ο διαιτητής πήγε στον Μπανανά και του έδειξε κίτρινη κάρτα και του είπε ότι ήταν ο μόνος που δεν έχει κίτρινη κάρτα. Αυτό που είπε ο Σκουλάς στο ημίχρονο μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές, να βγουν και να πουν τι είπαν ο κύριος Σκουλάς και οι βοηθοί του στο ημίχρονο. Είναι στο χέρι των ποδοσφαιριστών και να αλλάξει αυτό. Να βγει ο κύριος Σκουλάς, ο τέταρτος και η βοηθός τους να πουν τι είπαν. Αν πω αυτό που είπαν σίγουρα θα πουν ότι δεν το είπαν, αλλά τους άκουσαν και οι συμπαίκτες μου. Για τον φίλαθλο κόσμο, πρέπει να βγουν αυτοί και να πουν τι είπαν».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!