Η Μικέλα Κούπερ επέλεξε να φορέσει τη φανέλα με το εθνόσημο και μετρά δυο νίκες σε ισάριθμους αγώνες με τη Εθνική Νεανίδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας που διεξάγεται στο Ηράκλειο.

«Είχαμε πει να παίξουμε για εμάς και να το ευχαριστηθούμε. Να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Μπορεί να ήμασταν πίσω στο σκορ στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, αλλά μπορέσαμε να βρούμε τις λύσεις και να κάνουμε την μεγάλη ανατροπή», τόνισε η νεαρή φόργουορντ μιλώντας για τη μεγάλη νίκη επί της Τσεχίας, που ήρθε με ανατροπή από το -16 (71-67).

Τα συναισθήματά της δεν περιγράφονται…. «Νιώθω υπέροχα… Παίξαμε καλά στην άμυνα, πήραμε τα ριμπάουντ, κάναμε τις συνεργασίες που έπρεπε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και πετύχαμε τον στόχο μας. Στο τέλος είπαμε ‘’πάμε να παίξουμε σκληρά, μπορούμε να κερδίσουμε’’. Και έτσι έγινε».

Μπορεί να γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Αμερική, η Ελλάδα ωστόσο έχει μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της Μικέλα Κούπερ. «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στην Εθνική… Μπορεί να μην γεννήθηκα στην Ελλάδα, αλλά η μητέρα μου είναι Ελληνίδα και μαθαίνω και τη γλώσσα σιγά σιγά. Είναι υπέροχο που φοράω την φανέλα της Εθνικής Ελλάδας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού