Ο τεχνικός των Κρητικών τόνισε πως στο πρώτο μέρος οι παίκτες του δεν έπαιξαν καλά επιθετικά, ενώ στο δεύτερο έπαιξαν καλύτερα και κάλυψαν τη μεγάλη διαφορά. Ζήτησε μια νίκη υπέρβαση και χαρακτήρισε "τελικό" την αναμέτρηση του επόμενου Σαββάτου κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Σήμερα θα έλεγα ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Ένα πρώτο ημίχρονο, όπου δεν μπορέσαμε να παρουσιαστούμε καλοί επιθετικά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να δεχτούμε πολλά εύκολα καλάθια. Δώσαμε τη δυνατότητα στο Ρέθυμνο Aegean να αποκτήσει ένα προβάδισμα ασφαλείας.

Στο δεύτερο ημίχρονο, είπαμε ότι έπρεπε να παίξουμε μπάσκετ. Με 22 πόντους στο ημίχρονο, δεν μπορείς να νικήσεις. Βγάλαμε πιο πολλή ενέργεια και προσπαθήσαμε, μέσα από τη ζώνη, να αλλάξουμε το ρυθμό και ανταποκριθήκαμε.

Ήταν ισορροπημένο το δεύτερο ημίχρονο, αλλά όταν χάνεις με 20 πόντους μέσα στο Ρέθυμνο πρέπει να κάνεις υπέρβαση για να μπορέσεις να το "γυρίσεις". Γνωρίζαμε ότι πρέπει να κάνουμε μία νίκη υπέρβασης, αλλά δεν έγινε σήμερα. Ήδη, από αύριο σκεφτόμαστε τον επόμενο "τελικό" που είναι με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να νικήσουμε αν θέλουμε να μείνουμε "ζωντανοί" στο "κυνήγι" της παραμονής».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μαρούσι: Ενισχύεται με Ούτχοφ

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο