Κάτοικος Πάτρας θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γιάννης Κουζέλογλου, καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα, όπως γνωστοποιήθηκε σήμερα από την ομάδα.

Ο 21χρονος φόργουορντ τη χρονιά που ολοκληρώθηκε είχε, με τη φανέλα των Αχαιών, μέσο όρο 3.1 πόντους και 2.3 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση:

«Ο Απόλλων CARNA ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Κουζέλογλου.
Ο αθλητής κατά την περσινή του θητεία στην ομάδας μας ολοκλήρωσε τη χρονιά με 3,1πόντους, (26,8%τρίπ, 41,3%διπ, 72,7%βολ.) και 2.33 ριμπαουντ.
Η συμφωνία με τον αθλητή είναι για 2 χρόνια. Η διοίκηση του συλλόγου εύχεται νέες νίκες και επιτυχίες στον Γιάννη Κουζέλογλου.

ΤΟ WHO IS WHO TOY ΚΟΥΖΕΛΟΓΛΟΥ

Ο Γιάννης Κουζέλογλου έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στον Μακεδονικό και συνέχισε στον Μαντουλίδη όπου και αγωνίστηκε σε όλα τα τμήματα του σωματείου, έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο.
Αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας με τη Σχολική Ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη το 2013 και κατέκτησε την τρίτη θέση πανελλήνια με την Εφηβική Ομάδα του ΜΑΣ Μαντουλίδης το 2012.
 
Το καλοκαίρι του 2014, έκανε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του αφού έγινε ο πρώτος Έλληνας που φόρεσε τη φανέλα της Παρτιζάν Βελιγραδίου. Ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Νέων που κατέκτησε την 6η θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Κρήτης. Από τον Οκτώβρη του 2015 αγωνίζεται στον Απόλλωνα CARNA».

Επιμέλεια: Κάτια Πετροπούλου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Έφτασαν τα 11 κρούσματα γαστρεντερίτιδας μετά τη Ρόδο

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!