Την τύχη του αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΛ που δεν έγινε το προηγούμενο Σάββατο θα κρίνει το πειθαρχικό όργανο της Super League. Για την προσεχή Παρασκευή κλήθηκαν σε απολογία οι «βυσσινί», οι οποίοι κατηγορούνται ότι δεν κατέβηκαν ν’ αγωνιστούν και απειλούνται με απώλεια του ματς με 3-0 και πρόστιμο από 8.000 έως 40.000 ευρώ.

Την ίδια ημέρα, δε, θα εκδικαστεί και η ένσταση που έχει κάνει από την πλευρά της η ομάδα του κάμπου για αντικανονική μη τέλεση του αγώνα.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία, την Παρασκευή 12-02-2021 και ώρα 12:00 τις παρακάτω ΠΑΕ.

Α/ ΠΑΕ ΑΕΛ: “Βάσει των αναφερομένων στο από 06/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 06/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Λαμία-ΠΑΕ ΑΕΛ.

*Για παράβαση των άρθρων 17 παρ. 2 και 21 παρ. 3 Ι περ. α και ΙΙ περ. α και β ΚΑΠ/ΕΠΟ.

Β/ ΠΑΕ Ολυμπιακός: “Βάσει των αναφερομένων στο από 07/02/2021 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 07/02/2021 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα” στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ ΟΦΗ.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 4 περ. α΄, 15 παρ. 2 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

ΠΑΕ ΑΕΛ: “Με βάση την από 09-02-2021 ένστασή σας για αντικανονική μη τέλεση του από 06.02.2021 ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. για την 21η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, κατά της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, καλείσθε την Παρασκευή, 12-02-2021, και ώρα 12.00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο., κατά την εκδίκασή της, προκειμένου να την υποστηρίξετε”.

ΠΑΕ Λαμία: “Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 09-02-2021 και με αριθμ. πρωτ. 822/09-02-2021 ένσταση της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. για αντικανονική μη τέλεση του από 06.02.2021 ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ Α.Ε.Λ. για την 21η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 12-02-2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 12:00 συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο..»

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σε πολύ καλό δρόμο για επέκταση του συμβολαίου του Νίκολιτς η ΑΕΚ!

Λουτσέσκου: «Μένω στον ΠΑΟΚ - Δεν θα είχα πρόβλημα αν η διοίκηση αποφασίσει να αποχωρήσω»!

«Ματιές της Σάο Πάολο προς τον Μάνσα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ είτε θα αποκτήσει δανεικό τον Γιακουμάκη, είτε θα ψάξει για κάτι άλλο»

Δεσύλλας: «Τα ονόματα που παίζουν για τον Παναθηναϊκό - Εκεί θα πέσει το βάρος στις μεταγραφές»

Τσανάκας: «Ίσως κλείσει μέσα στο 48ωρο ο Λόπεθ - Ψηλά στη λίστα και ο Πεδρόσα»

Τσακίρης: «Για αυτό είναι σημαντικό που υπέγραψε έως το 2030 ο Ζούμπκοφ - Τι ισχύει με τους νέους για το Κύπελλο»

Παναιτωλικός: Αποχωρεί από την ομάδα ο Μάκης Μπελεβώνης

Παναθηναϊκός: Τόσα χρήματα ζητάει ο πρόεδρος της Στεάουα για να παραχωρήσει τον Τιρνοβάνου

Η τελευταία τους επιθυμία ήταν ο Παναθηναϊκός: Φίλοι της ομάδας ζήτησαν να σκορπιστεί η τέφρα τους στο νέο γήπεδο