Συνεχίζεται το σίριαλ των αντιδράσεων του Κριστιάνο Ρονάλντο στην απόφαση του Φερνάντο Σάντος να τον αφήσει εκτός 11άδας. Έτσι σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής, Record μεταφέρει μια νέα πληροφορία για την κακή συμπεριφορά του παίκτη. Όπως υποστηρίζει ο Κριστιάνο είχε έντονη λογομαχία με τον Φερνάντο Σάντος στην προπόνηση της ομάδας πριν την άρνησή του να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς χθες.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έμεινε εκεί αλλά φέρεται να απείλησε τον Σάντος ότι θα αποχωρήσει από την ομάδα και την αποστολή στο Κατάρ. Το επεισόδιο φέρεται να σταμάτησε αργότερα με τον 38χρονο άσο να ηρεμεί.

Φυσικά και οι αντιδράσεις του Κριστιάνο έχουν τύχει μεγάλων αποδοκιμασιών από τον πορτογαλικό Τύπο με το σχετικό δημοσίευμα να αναρωτιέται τι θα συμβεί από δω και πέρα και ποια θα είναι η απόφαση του Φερνάντο Σάντος για την 11άδα της επόμενης αναμέτρησης στο Μουντιάλ με τον Μαρόκο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σουάρεζ: «Αν με χρειαστεί η εθνική Ουρουγουάης θα είμαι εκεί»

Έλαβε τη νορβηγική υπηκοότητα και δηλώνει «παρών» για το Μουντιάλ ο Χάικιν της Μπόντο/Γκλιμτ

Μουντιάλ: «Εκτοξεύτηκαν» οι τιμές εισιτηρίων – Στα 10.990 δολάρια ο τελικός

Εκτός Μουντιάλ ο Ευαγγέλου-Οι διαιτητές για τη διοργάνωση της Βόρειας Αμερικής

Ρομάριο: «Η Βραζιλία μπορεί να κατακτήσει το Μουντιάλ, με τον Αντσελότι αποκτήσαμε ξανά αυτοπεποίθηση»

Ντοναρούμα για το περιβόητο πριμ: «Κανείς δεν ζήτησε τίποτα από την ομοσπονδία της Ιταλίας»

Έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ομοσπονδία της Βραζιλίας ο Αντσελότι

Από τον παράδεισο στην κόλαση: O Λούντγκρεν βοήθησε τη Σουηδία να πάει Μουντιάλ και θα το χάσει λόγω ρήξης αχιλλείου!

Υπουργός Αθλητισμού Ιράν: «Λίγες οι πιθανότητες συμμετοχής στο Μουντιάλ, η κυβέρνηση θα αποφασίσει»

Ένα 14χρονο ball-boy ήταν ο δράστης που άφησε τον Ντοναρούμα δίχως σκονάκι στα πέναλτι του Βοσνία – Ιταλία!