Μουντιάλ 2022

Marca: «Ο Ρονάλντο αρνήθηκε να προπονηθεί με τους αναπληρωματικούς της Πορτογαλίας»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται να αρνήθηκε να ακολουθήσει το πρόγραμμα των αναπληρωματικών της Πορτογαλίας.

Συνεχίζεται, όπως φαίνεται, η αναστάτωση στην Πορτογαλία με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Όπως αποκαλύπτει η έγκυρη Marca, ο 37χρονος σούπερ σταρ αρνήθηκε να ακολουθήσει το πρόγραμμα που έκαναν στο γήπεδο όσοι παίκτες έπαιξαν ως αλλαγή ή καθόλου στον αγώνα της Τρίτης απέναντι στο Βέλγιο.

Ο CR7, που πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο 74', φέρεται να... επαναστάτησε και να αρνήθηκε να γυμναστεί με τις ρεζέρβες και αντ' αυτού έμεινε στο γυμναστήριο για να κάνει αποκατάσταση με τους βασικούς του χθεσινού αγώνα.

Μάλιστα, το ισπανικό Μέσο διαβεβαιώνει πως ο Ρονάλντο από μόνος του αποφάσισε να γυμναστεί με τους βασικούς, χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα, δείχνοντας και πάλι τη δυσαρέσκειά του για τον παραγκωνισμό του από τον Φερνάντο Σάντος.

Υπενθυμίζεται πως ο Ρονάλντο δυσφόρησε φανερά με τον προπονητή του όταν αντικαταστάθηκε στον αγώνα με τη Νότιο Κορέα για την 3η αγωνιστική των ομίλων. Ο 68χρονος προπονητής καυτηρίασε τη συμπεριφορά του αυτή σε δηλώσεις του, ενώ τον άφησε στον πάγκο στον αγώνα για τους «16» επιλέγοντας αντ' αυτού τον Γκονσάλο Ράμος. Ο 21χρονος άσος της Μπενφίκα τον έβγαλε ασπροπρόσωπο πετυχαίνοντας τρία γκολ στο 6-1 επί της Ελβετία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x