Δυσάρεστη εξέλιξη στην υπόθεση εξαφάνισης Βρετανού στην Κρήτη, ο οποίος, όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε. Οι Αρχές εντόπισαν τον άνδρα κρεμασμένο σε αγροτική περιοχή στον Αποκόρωνα Χανίων.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το zarpanews.gr, αστυνομικός της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε το απόγευμα της Τρίτης τον αλλοδαπό, ηλικίας 40-45 ετών, υπήκοο Μεγάλης Βρετανίας τον οποίο αναζητούσαν από το βρετανικό Προξενείο και όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε. Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό στην Κρήτη, καθώς την Δευτέρα μια γυναίκα 31 ετών, φαίνεται πως αυτοκτόνησε στο Ρέθυμνο.

Τα ίχνη του Βρετανού που έβαλε τέλος στη ζωή του είχαν χαθεί εδώ και ημέρες, καθώς η σορός του βρισκόταν σε αποσύνθεση. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας του νησιού, που ερευνούν τα αίτια γύρω από την αυτοκτονία.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο για «φακελάκι» 6.000 ευρώ για πλαστό έγγραφο

Πώς εξηγούν το καιρικό φαινόμενο που «σάρωσε» την Αλεξανδρούπολη με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 154 χλμ/ώρα

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από εμφάνιση drone - Έκλεισε ένας διάδρομος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Κορυδαλλός: Κατασχέθηκαν 6 ηχεία υψηλής ισχύος – Συνελήφθη 40χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας

Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες τη Δευτέρα

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος» - Είχαν στις βαλίτσες τους 72 κιλά κάνναβης

Άνοιξε ο περιφερειακός στη Θεσσαλονίκη μετά τις εργασίες για το Fly Over