Τελειωμό δεν έχει η ατυχία με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ στον Άρη! Ο φόργουορντ των «κίτρινων» επέστρεψε την Τετάρτη (22/4) στις προπονήσεις, ωστόσο μία μέρα μετά ένιωσε ξανά ενοχλήσεις στο ισχίο, με αποτέλεσμα να μην ήταν σε θέση να βγάλει το πρόγραμμα!

Συνεπώς, ο Βούλγαρος διεθνής θα υποβληθεί την Παρασκευή (24/4) σε μαγνητική τομογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς και γι’ αυτό η συμμετοχή του στο προσεχές ματς στα Τρίκαλα κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.

Από ‘κει και πέρα, στα ευχάριστα για τον Δημήτρη Πρίφτη είναι η επιστροφή του Γιάννη Καραθανάση σε φουλ ρυθμούς, με αυτό να σημαίνει πως μπορεί να υπολογίζεται κανονικά για το παιχνίδι με τους Θεσσαλούς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Μαρούσι βράβευσε τον Ολυμπιακό και τον Μπαρτζώκα για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας!

Σάκοτα: «Δεν θυμάμαι ξανά κάτι τέτοιο με τους τραυματισμούς»

Δεν έχει τέλος η κακοδαιμονία στην ΑΕΚ: Έξι παίκτες στο ιατρικό δελτίο της Ένωσης - Μαγνητική για Φλιώνη

Μπάντιο: «Το πρόγραμμα είναι σκληρό και πρέπει να είμαστε έτοιμοι - Εξίσου σημαντικό με την Ευρωλίγκα το πρωτάθλημα»

Σάκοτα: «Πιο σημαντικός ο τραυματισμός του Μπράουν από το ματς - Άδικο να μείνουμε στις βολές»

Τα όργια του Μπάντιο απέναντι στους αξιόμαχους «κιτρινόμαυρους»: Τα highlights του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Ομπράντοβιτς: «Ήταν δύσκολο ματς, έπαιξε πολύ καλά η ΑΕΚ - Η άμυνα του β' μέρους μας βοήθησε και στην επίθεση»

Ολυμπιακός: Πρόβλημα με Παπανικολάου, εκτός 12άδας και ο Χολ

Λύγισε στο φινάλε τη μαχητική ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός με σούπερ Μπάντιο

Κούσης: «Δεν έχει απαντήσει στον ΠΑΟΚ ο Κέβιν Πόρτερ, θέλει ΝΒΑ - Κλίμα ευφορίας στον Άρη, κυριαρχικός Ηρακλής»

TAGS: Άρης