Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, κάλεσε στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» δέκα πολίστες, πλην εκείνων του πρωταθλητή Ολυμπιακού, οι οποίοι και θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία αργότερα, λόγω των υποχρεώσεων των «ερυθρόλευκων» στο final 8 του Τσάμπιονς Λιγκ την επόμενη εβδομάδα.

Είναι οι: Μάνος Ζερδεβάς, Μάριος Καπότσης, Κυριάκος Ποντικέας, Κώστας Γκιουβέτσης (ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ), Δημήτρης Σκουμπάκης, Αλέξανδρος Παπαναστασίου (ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ), Κώστας Κάκαρης, Νίκος Γαρδίκας (ΑΟ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ), Κων/νος Φλέγκας (ΥΔΡΑΪΚΟΣ) και Χριστόδουλος Κολόμβος (ΕΝΚΑ Τουρκίας).

Η Εθνική, από την Τετάρτη ως τις 10 Ιουνίου, θα πραγματοποιήσει κοινή προετοιμασία με τις αντίστοιχες ομάδες της Κίνας και της Ιαπωνίας που βρίσκονται στη χώρα μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Γεωργία του Κεχαγιά τρόμαξε την Ιταλία, αλλά δεν ολοκλήρωσε την ανατροπή!

Ελλάδα-Τουρκία: Για την πρεμιέρα με το… δεξί στη Β' φάση η Εθνική

Τιμωρία δύο αγωνιστικών στον Γενηδουνιά - Χάνει Τουρκία και το κρίσιμο ματς με Ιταλία

H αποστολή της Εθνικής πόλο Γυναικών για την κοινή προετοιμασία με Ουγγαρία

Τριχά: «Απαιτητικό πρωτάθλημα αλλά ξέρουμε τη διαδρομή για να φτάσουμε ψηλά»

Το πρόγραμμα της Εθνικής στη Β' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος - Πότε είναι το μεγάλο ματς με Ιταλία

Τα κρίσιμα γκολ και οι τεράστιες άμυνες στο φινάλε: Τα highlights από την ιστορική νίκη της Εθνικής επί της Κροατίας

Γενηδουνιάς: «Ένα απαράδεκτο λάθος για την εμπειρία μου - Συγχαρητήρια στην ομάδα που άντεξε»

Βλάχος: «Δώσαμε την ψυχή μας και δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά - Μας ανησυχεί η αποβολή του Γενηδουνιά»

Αργυρόπουλος: «Κρατάω την αντίδραση στο φινάλε - Πήραμε ένα ματς που δικαιούμασταν»