Ξεκούραση περιλαμβάνει το πρόγραμμα του ΠΑΣ Γιάννινα για τις επόμενες μέρες, αφού οι παίκτες τις ομάδας απολαμβάνουν από σήμερα ολιγοήμερη άδεια Χριστουγέννων.

Οι Γιαννιώτες αποχαιρέτησαν το 2014 με ήττα απ’ τον Εργοτέλη, όμως θα κάνουν… καλές διακοπές, αφού βρίσκονται στην έβδομη θέση με 23 βαθμούς, ενώ πριν απ’ το ματς με τους «κιτρινόμαυρους» παρουσίασαν εντυπωσιακή εικόνα κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Οι παίκτες του ΠΑΣ θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 27 Δεκεμβρίου, για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς της 17ης αγωνιστικής κόντρα στον Παναθηναϊκό που θα γίνει στις 4 Ιανουαρίου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αθανασίου: «Πιο σημαντική από την πρωτιά του Παναθηναϊκού η εικόνα του - Το λογικό είναι να πάρει εισιτήρια με Ηρακλή»

Νίκολιτς: «Πάντα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε - Πεινάω για ακόμη περισσότερα»

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στις πιο «πιεστικές» ομάδες της Ευρώπης - Το στατιστικό του CIES

Κορόνα: «Υψηλό το επίπεδο στην Ελλάδα - Θα γίνει μεγάλη μάχη για τον τίτλο» - Τι είπε για το ΑΕΚ-Ρεάλ

Χριστοφιλέας: «Είχαμε περιστερές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο»

Τέσσερα προβλήματα στον Άρη

ΑΕΚ: Η ξεχωριστή βράβευση στον Ρότα από τον ΠΣΑΠΠ

Κουρμινόφσκι και Νανού υπέγραψαν την ισοπαλία στη Νίκαια: Τα highlights του αγώνα Καλαμάτα-Ηρακλής

Τσορμπατζόγλου: «Εξαντλήθηκαν τα περιθώρια με την γκρίνια του Τάισον, έπρεπε να μπει ένα τέλος - Αυτός πήρε την απόφαση»

Τσακίρης: «Πλήρωσε την κακή διαχείριση του Νίκολιτς η ΑΕΚ - Οι 7/11 του ΟΑΚΑ, έπαιξαν και στην Τούμπα»

TAGS: ΠΑΣ