Τη δεύτερη νίκη της σε τρία ματς των προκριματικών του Europa Cup πέτυχε η Εθνική πόλο ανδρών, που επιβλήθηκε 20-2 της Μάλτας.

Μετά την ήττα από τη Σερβία, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αντέδρασε δυναμικά και επέστρεψε στις νίκες, κόντρα σε έναν σαφώς πιο αδύναμο αντίπαλο.

Μάλιστα, ο Θοδωρής Βλάχος είχε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσει όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, ενώ οκτώ από αυτούς βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Πρώτος σκόρερ του ματς ήταν ο Καπότσης με πέντε τεέρματα, ενώ σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Αργυρόπουλος με 4.

Επόμενος αντίπαλος για την Εθνική είναι η Ολλανδία, αύριο (Κυριακή 18/2) στις 11:00, με τη νίκη να δίνει και τυπικά την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Ελλάδα – Μάλτα 20-2 (3-0, 3-0, 8-1, 6-1)

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Φλέγκας, Γενηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Δερβίσης 1, Φουντούλης 3, Καπότσης 5, Ποντικέας, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 4, Μουρίκης, Κολόμβος, Παπαναστασίου 1, Βλαχόπουλος 3, Ζερδεβάς

Μάλτα: Γκρίστι, Μπουτζέλι, Γκαλέα, Ζάμιτ Ν., Αμπέλα, Ζάμιτ Μ. 1, Καμίλερι Σ. 1, Καμίλερι Τζ., Πλούμπτον, Κούσιν, Μίζι, Ζάμιτ Ντ., Τάντι

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube