Έχασε και... έμπλεξε για τα καλά η AEK Betsson BC, γνωρίζοντας την εντός έδρας ήττα με σκορ 101-97 από το Περιστέρι bwin, με αποτέλεσμα να περιμένει τα αυριανά παιχνίδια του Κολοσσού και του ΠΑΟΚ για να μάθει αν θα βρίσκεται στην 6άδα ή όχι.

Αυτός ακριβώς ήταν και ο λόγος για το ξέσπασμα του Ηλία Ζούρου στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως όλο αυτό είναι «αστείο» και πως τα ματς που γίνονται σε άλλες ημέρες επηρεάζουν την κατάταξη.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηλία Ζούρου:

«Είναι γνωστό ότι είμαστε λίγο άτυχοι. Στο 5ο λεπτό τραυματίστηκε ο Μπράντον Νάιτ, ένας παίκτης που με την προσθήκη του Χολ θα μπορούσαμε να τρέξουμε και να πιέσουμε. Σήμερα ο Κουζμίνσκας έπαιξε με πυρετό. Τα παιδιά έδωσαν ό,τι είχαν. Δυστυχώς δεν κερδίσαμε.

Η ΑΕΚ δεν μπαίνει σε καμία διαδικασία! Για να ξέρουμε τα πράγματα σωστά, αυτό που γίνεται φέτος είναι αστείο. Για να είμαστε σωστοί. Δεν μπορεί να γίνονται ματς σε άλλες μέρες, ματς τα οποία που επηρεάζουν την κατάταξη, δεν γίνονται σε άλλες μέρες».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Stoiximan GBL: Ματς-σταθμός για την παραμονή στο Μαρούσι και κόντρα της Θεσσαλονίκης

Ολυμπιακός: «Η προκήρυξη προβλέπει αποκλεισμό του Παναθηναϊκού - Ποινή-ρεκόρ στον Τζόουνς για… πρόθεση χειρονομίας»

Λιόλιος: «Ο υπουργός Αθλητισμού να μην αφήνει καμία σκιά, ούτε να επιτρέπει να λασπολογούν δημόσια πρόσωπα»

Ολυμπιακός: Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ για Τζόουνς και Super Cup

Έτοιμος για το ντέρμπι με Ηρακλή ο ΠΑΟΚ - Μπούτσκος: «Μας περιμένει ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι»

Στο μικροσκόπιο η σχέση Λιόλιου-Προμηθέα μετά την παρέμβαση του υφυπουργείου Αθλητισμού

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Betsson αναλαμβάνει τα αναπτυξιακά τμήματα των ακαδημιών

Παναθηναϊκός AKTOR: «Το ελληνικό μπάσκετ είναι θέατρο σκιών, ο Λιόλιος κουνάει τις μαριονέτες - Παραίτηση ή αποπομπή»!

Τρεις αγωνιστικές και βαρύ πρόστιμο στον Ταϊρίκ Τζόουνς για χειρονομία στο Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό AKTOR για την απουσία του από το Super Cup

TAGS: A.E.K.