Για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια, θα βρεθούν στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, δύο ομάδες από τον ίδιο νομό, πλην αυτών της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, και αυτές δεν είναι άλλες, από τον Πανσερραϊκό και τον Απόλλωνα Παραλιμνίου.

Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη πέρασε και από την έδρα του Απόλλωνα Πόντου με 1-0 και σε συνδυασμό με την πρώτη εμφατική νίκη με 3-0 προκρίθηκε στα προημιτελικά, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλά παιχνίδια την ΑΕΚ.



Όσον αφορά στο σύνολο του Νίκου Καραμπετάκη, επικράτησε στην παράταση 2-1 του ΑΟΑΝ (4-3 σ.σ) και θα κοντραριστεί με τη Λαμία για ένα «εισιτήριο» στην επόμενη φάση.



Κάτι που σημαίνει, πως δύο σύλλογοι των Σερρών θα βρεθούν στον προημιτελικό γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας. Την τελευταία φορά που δύο ομάδες από τον ίδιο νομό (εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης) ήταν ο ΟΦΗ κόντρα στα Τρίκαλα (νίκες 3-2 και 1-0) και ο Ηρόδοτος απέναντι στον Παναθηναϊκό (4-0 και 2-0 για το «τριφύλλι») από τον νομό Ηρακλείου τη σεζόν 1987/88, ακριβώς 25 χρόνια πριν! Μάλιστα, δύο χρόνια νωρίτερα, το 1985/86, και πάλι δύο σύλλογοι του Ηρακλείου κατάφεραν κάτι τέτοιο, με τον ΟΦΗ (1-1 και ήττα 4-2 ήττα από τον Άρη) να το κάνει ξανά, έχοντας ως άξιο συμπαραστάτη τον Εργοτέλη (3-2 και 7-1 ήττες από τον Παναθηναϊκό).





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Μάνταλος δεν τιμάει το πόστο του - Σκόπιμος ο ορισμός Διαμαντόπουλου στον τελικό»

Γρηγορίου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Αρνούμαι να καταλάβω το κεκλεισμένων των θυρών»

Μπέος: «Θεμιτό εάν έδωσε πριμ ο Μελισσανίδης στον Άρη - Θέλω να κερδίσει ο Κόντης και ο Παναθηναϊκός στο Κύπελλο»

Άρης: Σε φουλ ρυθμούς και χωρίς απουσίες η προπόνηση

Η Φραπάρ σφυρίζει στον τελικό του Κυπέλλου

Παναθηναϊκός: Έτοιμοι για τελικό Ιωαννίδης και Αϊτόρ!

Νικολογιάννης: «Όλοι μέσα ενόψει τελικού στον Παναθηναϊκό - Τελείως διαφορετική η νέα χρονιά με Κύπελλο και χωρίς»

Σαββόπουλος: «Ο Άρης δείχνει να είναι καλά για τον τελικό - Ίσως επιφυλάσσει κάποια έκπληξη στον Παναθηναϊκό ο Μάντζιος»

Αθανασίου: «Οδηγός για Παναθηναϊκό στον τελικό το πρώτο ημίχρονο του ντέρμπι - Έχει στο μυαλό του την 11άδα ο Κόντης»

Άρης: O Mάντζιος «γυρίζει» τον διακόπτη ενόψει τελικού!