Sold-out στα εισιτήριά τους έκαναν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, εξαφανίστηκαν και τα τελευταία μαγικά χαρτάκια που είχαν διατεθεί σε μία τρίτη παρτίδα. Όλα αυτά, σε μικρό χρονικό διάστημα αποδεικνύοντας τη δίψα που υπάρχει από τον κόσμο των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενημερώνουν πως όσοι φίλαθλοι δεν έχουν εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου, δεν θα πρέπει να πλησιάσουν το Ολυμπιακό Στάδιο το Σάββατο (17/5), καθώς θα υπάρχουν αυστηρά μέτρα και προέλεγχοι εκ μέρους της Αστυνομίας.

Τέλος, αναφέρουν πως όσοι δεν έχουν ταυτοποιήσει τον κωδικό εισιτηρίου στο Gov wallet, θα πρέπει να το ολοκληρώσουν πριν από την άφιξή τους στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να έχει τουλάχιστον 30 χιλιάδες οπαδούς στο πλευρό τους, στην προσπάθεια κατάκτησης και του Κυπέλλου, μετά το πρωτάθλημα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!