Στην τελική της ευθεία μπαίνει η διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς χθες βγήκαν οι τρεις πρώτοι συμμετέχοντες στα προημιτελικά της δεύτερης τη τάξει εγχώριας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης.

Ενώ σήμερα θα προκύψουν κι άλλες τρεις ομάδες που θα συνοδεύσουν τους ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ που πέρασαν από χθες, αλλά και τους Παναθηναϊκό-Λαμία, οι οποίοι είχαν προκριθεί άνευ αγώνα.

Έτσι λοιπόν, μετά και την διεξαγωγή των αναμετρήσεων ΟΦΗ-Βόλος, Αστέρας-Άρης και ΑΕΚ-Απόλλων Σμύρνης, θα πραγματοποιηθεί αύριο (5/2) στις 11:30 το πρωί στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση για τους «8» του θεσμού.

Κλήρωση, σημειωτέον, η οποία θα γίνει χωρίς την παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του Covid-19.

Διαβάστε ακόμα:
Κύπελλο Ελλάδας: Ρεβάνς με… φαβορί

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σιδέρης: «Πριν τον τελικό αποφασίστηκε ο Γκαγκάτσης να κάνει την απονομή στον ΠΑΟΚ και ο Τζώρτζογλου στον ΟΦΗ»

Θα γυρίσει… όλο το Ηράκλειο η κούπα - Η γιορτή του ΟΦΗ στην πόλη!

Τσορμπατζόγλου: «Ίσως ήρθε η ώρα για μεγάλες αποφάσεις στον ΠΑΟΚ μετά από μία ολοκληρωτικά αποτυχημένη σεζόν»

Υπόκλιση Μπαντή σε ΟΦΗ: «Ένα ολόκληρο νησί που διψούσε να δει το καμάρι της να κλαίει από χαρά, σήμερα γιορτάζει»

Βογιατζάκης: «Ο Θεός και το ποδόσφαιρο μας το έδωσε πίσω - Αυτά τα κάνουν μόνο οι μητέρες στη Λατινική Αμερική…»

Σουργιάς: «Δεν έχουν αντιληφθεί στον ΟΦΗ το μέγεθος της επιτυχίας - Ο κόσμος χαίρεται για τον τίτλο, όχι για τα άλλα»

Περήφανος ο Μπάμπης Κωστούλας: Πανηγύρισε με τον αδερφό του και τον Ανδρούτσο!

Τρελάθηκε ο Μπούσης και άρχισε να χορεύει ζεϊμπέκικο με την κούπα στο χέρι!

Ο Νίκος Ανδρουλάκης συνεχάρη τον ΟΦΗ για το Κύπελλο: Απόψε η Κρήτη μας γιορτάζει

Βούλιαξε το αεροδρόμιο του Ηρακλείου για τους θριαμβευτές του ΟΦΗ!