Η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας, Ανδρών και Γυναικών, θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30 Ιουλίου) στις 12.00 στα γραφεία της ΕΟΚ στο ΟΑΚΑ. Η διαδικασία θα μεταδοθεί σε live streaming από το κανάλι της ΕΟΚ στο YouTube (youtube.com/@hellenicbf).

Στο Κύπελλο Ανδρών συμμετέχουν αρχικά οι ομάδες από Elite League, National League 1 και 2 και από εκεί θα αναδειχθεί ο νικητής του Unicef Trophy. Όμως σε αντίθεση με τα προηγούμενα χρόνια, αυτός δεν θα λάβει αυτόματα μέρος στο Final 8 του Κυπέλλου. Εκεί προκρίνονται αυτόματα οι τέσσερις πρώτες ομάδες στον πρώτο γύρο της Stoiximan GBL, ενώ οι υπόλοιπες τέσσερις θα προκύψουν από τις θέσεις 5-12 στη βαθμολογία. Η 12η ομάδα θα προκύψει από αναμέτρηση της νικήτριας του Unicef Trophy με τον δωδέκατο της βαθμολογίας και θα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για το Final 8 θα προκύψουν ως εξής: 5-12, 6-11, 7-10, 8-9. Επίσης, τα ζευγάρια του Final 8 θα προκύψουν από νέα κλήρωση και χωρίς κριτήρια (δηλαδή είναι πιθανή η συνάντηση «αιωνίων» και πριν τον τελικό). Στο Κύπελλο Γυναικών προβλέπεται όπως και πέρσι Final 4.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σερέλης: «Πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι, δεν έχει κριθεί τίποτα»

Εντυπωσιακό διπλό για τον Παναθηναϊκό στον Βόλο

Μήτρου-Λονγκ: «Ήταν μια νίκη δήλωση, αποτέλεσμα που δείχνει τι μπορούμε να πετύχουμε σαν ομάδα»

Το σόου του Μήτρου-Λονγκ και ο εκπληκτικός Αντετοκούνμπο: Τα highlights από τη μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού!

Απίθανες στιγμές στο Αλεξάνδρειο: Πανηγύρισαν έξαλλα οι παίκτες του Άρη και ο Σιάο μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού!

Μίλιτσιτς: «Μια τεράστια νίκη, κόντρα σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού μπάσκετ»

Την έπαθε ξανά από τον Άρη ο Παναθηναϊκός: Πρώτη ήττα εκτός των ντέρμπι αιωνίων μετά από 2 χρόνια!

Σερέλης: «Ήταν μία κακή εμφάνιση, έπρεπε να είμαστε πολύ πιο προσεκτικοί»

Απίστευτο ξέσπασμα Γιαννακόπουλου: «Είστε ξεφτιλισμένοι, πρέπει να παραιτηθείτε όλοι, παίκτες, προπονητές και βοηθοί»!

Βαθμολογία GBL: Δεύτερη ήττα για Παναθηναϊκό - «Κλείδωσε» το απόλυτο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός