Μίλησε για το μέλλον του και έριξε τη «βόμβα» ο Άλαν Τζαγκόεφ! Ο 33χρονος, πλέον, Ρώσος διεθνής έμεινε ελεύθερος από τη Ρουμπίν Καζάν και ανέφερε πως είναι πιθανό να φορέσει αυτή της Λαμίας.

Αρχικά, τόνισε πως δεν αποκλείεται να γίνει ξανά συμπαίκτης με τον Τόσιτς, ενώ σε ερώτηση για το αν κάνει πλάκα, καθώς τη στιγμή που προέβη στην εν λόγω δήλωση γελούσε, πρόσθεσε: «Είναι πρώιμο να πούμε το οτιδήποτε, αλλά τίποτα δεν αποκλείεται. Παίζει (σ.σ. ο Τόσιτς) στην Ελλάδα».

Φυσικά, πρόκειται για έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κατακτήσει δέκα τίτλους στην καριέρα του με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ενώ αποτέλεσε βασικό στέλεχος και της εθνικής ομάδας της Ρωσίας, τόσο σε Euro όσο και σε Μουντιάλ στο παρελθόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λαμπαδαρίου: «Απογοητευτικοί Φωτιάς και Κουκούλας - Κανονικό το γκολ του Ηρακλή, κανένα πέναλτι για τον ΠΑΟΚ»

Σόρια: «Πέντε χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Σκληρή ανακοίνωση Ερασιτέχνη Ηρακλή: «Ταφόπλακα στην ισονομία και διαιτητική παρωδία»

Πύρινη υποδοχή από τον κόσμο στους παίκτες του Ηρακλή παρά την ήττα στην Τούμπα

Από την πεντάρα του Παναθηναϊκού και το διπλό του Ολυμπιακού μέχρι το εκρηκτικό ΠΑΟΚ-Ηρακλής: Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM

Τσορμπατζόγλου: «Πάλεψε ο ΠΑΟΚ, αλλά έχει πράγματα να προβληματιστεί - Δεν του δόθηκαν πέναλτι…»

ΠΑΟΚ: «Το VAR το φέραμε για να αποδίδει δικαιοσύνη - Πολλές φορές μιλάει η εικόνα»

Γκολ που μέτρησαν, γκολ που ακυρώθηκαν: Όλες οι φάσεις που σήκωσαν θύελλα στο ΠΑΟΚ-Ηρακλής

Κάλεσμα των οπαδών του Ηρακλή για να αποθεωθεί η αποστολή της ομάδας στο Ιβανώφειο

Δεν έκανε δηλώσεις ο Ματσάρι: «Σε 45 χρόνια καριέρας δεν έχει ξαναδεί κάτι τέτοιο, θέλει να γυρίσει στην Ιταλία»!

TAGS: Λαμία