Οπως αποκαλύπτει ο γιος της οικογένειας στο κεντρικό δελτίο του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, και η μητέρα του είχε πέσει θύμα βιασμού από άνδρα και ο πατέρας του δεν το είχε καταγγείλει.

«Με παίρνει τηλέφωνο (σ.σ η μητέρα μου). Ανέβαινε στο σπίτι κλαίγοντας και μου το είπε. "Πάμε στην ασφάλεια τώρα" της είπα. "Όχι δεν είμαι καλά" μου είπε και έκλαιγε. Το είπα στον πατέρα μου. Τι έκανε; Τίποτα. Τον έδιωξε από τον στάβλο» είπε ο ένας από τους τέσσερις γιους της οικογένειας, υποστηρίζοντας ότι θα προσπαθήσουν να πείσουν τη μητέρα τους να καταθέσει.

Ο άνδρας, που φέρεται να βίασε τη μητέρα του, όπως λέει ο γιος της είναι Αλβανός και κυκλοφορεί ελεύθερος.

«Δεν τον έχουν πιάσει ακόμα. Ξέρω πού είναι. Δε με έχει πάρει κανένας τηλέφωνο να μου πει πού είναι τον έχεις δε ;Τον έχετε δει σαν οικογένεια; Μπορεί κάποια στιγμή να πάει στο σπίτι να λείπουμε όλοι να είναι μόνη της και να πάει αυτός εκεί .Που το ξέρω εγώ ότι δεν θα γίνει αυτό το πράγμα;» διερωτάται.

Ο 53χρονος πατέρας του βρίσκεται στις φυλακές Τρίπολης, καθώς σοκάρουν τα όσα αποκαλύφθηκαν για την κακοποίηση της κόρης του, που πάσχει με βαριά νοητική υστέρηση. Πρώτο μέλημα των αδελφών της είναι να την μεταφέρουν σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

«Να αισθανθώ τι; Αν αισθανθώ κάτι θα είναι η βία και όλο αυτό που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια Και δεν γουστάρω. Εμένα το μόνο πρόβλημά μου είναι η αδερφή μου, γιατί δεν μπορεί να ζήσει σε αυτό το περιβάλλον που ζήσαμε και εμείς. Είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή. Το αν έχω φάει ξύλο και τι έχει γίνει στο παρελθόν πλέον τα έχω διαγράψει», λένε τα παιδιά για τον 53χρονο πατέρα τους.

Πηγή: iefimerida.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θλίψη στο χώρο του ποδοσφαίρου και της δημοσιογραφίας, πέθανε ο Σταύρος Πετρακόπουλος

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας