Τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν πέτυχε χθες το βράδυ ο Πανιώνιος, με την πρόκρισή του στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League που θα συναντήσει την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου, ύστερα από την εκτός έδρας νίκη επί της Γκόριτσα, εξέφρασε την ελπίδα οι Νεοσμυρνιώτες να έχουν την ίδια φανταστική σεζόν με πέρσι.

«Έχουμε ξεκινήσει θετικά, το ίδιο ισχύει και για μένα. Εύχομαι να έχουμε υγεία και να συνεχίσουμε έτσι. Πέρυσι ήταν μια φανταστική σεζόν για τον Πανιώνιο, το ίδιο ελπίζουμε και για φέτος και πιστεύω πως έχουμε τις πιθανότητες να το πετύχουμε», τόνισε ο νεαρός εξτρέμ στην κάμερα της Nova.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπεγερίν: «Τελικός και το ματς με τον Παναθηναϊκό, όπως και με τη Θέλτα»

Πελεγκρίνι ενόψει Παναθηναϊκού: «Να αποφύγουμε τα αμυντικά λάθη και να νικήσουμε μέσα από το παιχνίδι μας»

Ξεκίνησε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη Μπέτις

Μπέτις: «Καθαρές» οι εξετάσεις του Νατάν, παίζει με Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να… διαβάσει την έλλειψη δημιουργίας, το μηδαμινό σκοράρισμα και τα λάθη της Μπέτις

Παναθηναϊκός: Και τώρα «τελικός»-Με… άλλη ομάδα στη Σεβίλλη για την πρόκριση

Τρέλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού: Sold out και το δεύτερο τσάρτερ για Ανδαλουσία!

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και οι αγκαλιές όλων με τον Ταμπόρδα - Η παρακάμερα της νίκης με τη Μπέτις

Οι λεπτομέρειες για το δεύτερο τσάρτερ του Παναθηναϊκού για τη Σεβίλλη και τη ρεβάνς με τη Μπέτις

«Ελληνική απόβαση στη Σεβίλλη, εξαντλούν τα εισιτήρια οι οπαδοί του Παναθηναϊκού»!