Europa League

Φρόιλερ: «Έχουμε την ποιότητα για να προχωρήσουμε στο Europa League»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρέμο Φρόιλερ στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής (04/11) εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Ρεν για τη League Phase του Europa League.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Το βράδυ της Τετάρτης (04/11, 17:30) ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Ρεν στη Γαλλία για την τέταρτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τους «ερυθρόλευκους» να αναζητούν το τέταρτο τρίποντό τους στη φετινή διοργάνωση!

Στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα, ο Ρέμο Φρόιλερ ήταν εκείνος που εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές των «ερυθρόλευκων», με τον Ελβετό χαφ να τονίζει πως οι Πειραιώτες έχουν την ποιότητα να πάνε μακριά και να προχωρήσουν αρκετά στον φετινό θεσμό, τονίζοντας πως στις τάξεις του συλλόγου δεν υπάρχει χαλάρωση μετά το εντυπωσιακό «3 στα 3».


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις τρεις νίκες στα πρώτα ματς και αν αυτό μπορεί να φέρει χαλαρότητα: «Όχι, σε καμία περίπτωση. Το χειρότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε. Έχουμε τη σωστή νοοτροπία και θα το δείτε αύριο. Δεν υπάρχει χαλάρωση».

Για τις ασίστ του και αν σκοπεύει να σπάσει το ρεκόρ του: «Το ελπίζω, να συνεχίσω έτσι. Δεν με πειράζει να δίνω περισσότερες ασίστ αντί για γκολ, θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Δεν με πειράζει ο τρόπος».

Για τον κόσμο της ομάδας: «Τους ευχαριστώ γιατί δεν ήταν εύκολο να έρθουν μετά τις αλλαγές σε ημερομηνία και ώρα. Να αλλάξουν τα πάντα για να ταξιδέψουν. Αύριο παίζουμε απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Όμως είμαστε Ολυμπιακός και θα προσπαθήσουμε να τους κερδίσουμε».

Για τις οδηγίες του προπονητή και το στυλ του: «Είναι το στυλ του παιχνιδιού μου. Αν το δείτε στο παρελθόν έτσι έπαιζα. Μου αρέσει να βοηθάω τους συμπαίκτες μου».

Για το τι χρειάζεται αύριο αλλά και για να προχωρήσει στο Europa ο Ολυμπιακός: «Έχουμε την ποιότητα για να προχωρήσουμε στο Europa League. Το γεγονός πως έχουμε τρεις νίκες το δείχνει αυτό. Γνωρίζουμε πως είναι δύσκολο το αυριανό παιχνίδι αλλά και το πρόγραμμα. Ξέρουμε πως με την Κηφισιά δεν παίξαμε καλά. Αύριο να δείξουμε την ποιότητά μας και να κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x