Απογοήτευση υπάρχει στον Παναθηναϊκό μετά την ήττα -και κυρίως με τον τρόπο που αυτή ήρθε- από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο πρώτο ματς της σειράς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ.

Ωστόσο, ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως τίποτα δεν χάθηκε για τους «πράσινους», ενώ παράλληλα εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη διαιτησία, λέγοντας πως οι τρεις ρέφερι σφύριζαν με διαφορετικά κριτήρια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κιθ Λάνγκφορντ:

Για τη φάση στο τέλος με την άμυνα του Καμπάτσο: «Έχει χαμηλό κέντρο βάρους και νομίζω οι διαιτητές στα playoffs όπως και στο ΝΒΑ θα έπρεπε να αφήνουν τους παίκτες να κρίνουν τα παιχνίδια. Επέτρεψαν λίγο την σκληράδα και βρισκόταν συνέχεια στο χώρο του ακόμη κι όταν προσγειώθηκα. Νομίζω αυτό ήταν αντικανονικό. Αυτό που με απογοήτευσε ήταν τα διαφορετικά κριτήρια. Είτε καλή, είτε κακή άμυνα έπρεπε να μας αφήσουν κι εμάς στην άλλη πλευρά να βγάλουμε παρόμοια επιθετικότητα. Να σφύριζαν με τον ίδιο τρόπο».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Πρέπει να κοιτάξεις μπροστά. Μπορούσαμε να κάνουμε κάτι καλύτερο, αλλά παίζουμε αύριο το δεύτερο παιχνίδι. Είναι μια σειρά τριών νικών και η Ρεάλ έχει μία νίκη. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε τη διάθεση και την ενέργεια για να τους κερδίσουμε και τότε θα καταφέρουμε πολλά στη σειρά. Θέλουμε να κερδίσουμε εκτός έδρας και είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε στα playoffs. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν είναι νοκ άουτ σειρά. Είμαστε ακόμα σε θέση για να φτάσουμε στην πρόκριση».

Για την προσωπική του απόδοση: «Δεν αισθάνομαι φόβος, αλλά έξυπνος. Προσπαθώ να βρω τον τρόπο να βοηθήσω. Ο Καμπάτσο είναι καλός αμυντικός και θεωρώ ότι αυτός είναι ο τρόπος να τον νικήσω. Είδα το βίντεο και παρατήρησα πως οι επιλογές μου ήταν σωστές. Αν τις ξαναβρώ θα ξανασούταρω. Κάθε ματς είναι διαφορετικό, ίσως επιτρέψουν να βγάλουμε περισσότερους αιφνιδιασμούς, εμείς τους Κόψαμε τη δράση στο low post τους. Δεν ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ήταν μόλις το πρώτο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα επιστρέψω στη Μαδρίτη για Game 5, σκέφτομαι μόνο το αυριανό ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μακάμπι: Χάνει το Game 3 με Παναθηναϊκό ο Μπόλντγουιν - Εξαιρετικά αμφίβολος για το τέταρτο ματς

Μακάμπι: Ακόμη άγνωστο αν προλαβαίνει το Game 3 ο Μπόλντγουιν

Πετρίδης: «Κλειδιά για τον Παναθηναϊκό η άμυνα και ο έλεγχος του ρυθμού»

Ζέρβας: «Επιτυχημένη η εξόρμηση στη Βαρκελώνη - Ο Ολυμπιακός πλέον είναι το φαβορί στη σειρά με τα ματς στο ΣΕΦ»

Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν και κάνουν φτερά τα εισιτήρια του Game 4 με την Μπαρτσελόνα!

Γιατί η απουσία του Χουάντσο «πονά» τον Παναθηναϊκό

Το high five των παικτών με τους Αγγελόπουλους και η «μάχη» από… μέσα: Η παρακάμερα του Μπαρτσελόνα-Ολυμπιακός

Με φουλ «αιώνιους» το Top 10 της Ευρωλίγκας

Βιλντόσα: «Θα είναι πιο σκληρή η Μακάμπι με τον Σλούκα, αλλά μπορεί να το χειριστεί αυτό»

Γιοκουμπάιτις: «Πήραμε το μάθημά μας από το πρώτο ματς - Όποιος είναι πιο δυνατός σωματικά και ψυχολογικά θα περάσει»