Ο Ολυμπιακός πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο από το Μιλάνο, επικρατώντας 93-72 της Αρμάνι για τη 12η αγωνιστική της Euroleague, επιστρέφοντας με εμφατικό τρόπο στις νίκες και τις καλές εμφανίσεις μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος έκανε ρεκόρ καριέρας στη διοργάνωση με 18 πόντους (5 τρίποντα), αναφέρθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι «ερυθρόλευκοι» μετά από μια βαριά ήττα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λαρεντζάκη:

«Σίγουρα ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι. Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο, μετά από μια μεγάλη ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας, θέλαμε να αντιδράσουμε και νομίζω ότι είχαμε πολύ καλή απόδοση στην επίθεση.

Όμως κάναμε πολύ καλή δουλειά και στην άμυνα. Είναι σημαντικό αποτέλεσμα γιατί μας δίνει καλύτερη ψυχολογία αυτή τη στιγμή. Δουλεύουμε καλά κάθε μέρα σε κάθε προπόνηση.

Κάνουμε καλή δουλειά και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή τη νίκη, καθώς αυτό το αποτέλεσμα είναι σημαντικό για εμάς αφού ήταν η πρώτη μας νίκη εκτός έδρας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube