Αρχικά, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στη κάμερα της ΕΡΤ για την αναμέτρηση με τον Ηρακλή είπε «Διαδικαστικού χαρακτήρα δεν ήταν σίγουρα. Θέλαμε να το κερδίσουμε. Ξέραμε τα προβλήματα του Ηρακλή. Αυτόματα το μυαλό χαλαρώνει. Ο Ηρακλής είχε προβλήματα και τα ξέραμε. Μετά στο δεύτερο μέρος παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και ένταση και πήραμε τη διαφορά», ανέφερε ο γκαρντ του Ολυμπιακού.
Στη συνέχεια έκανε αναφορά για την ήττα από την Άλμπα Βερολίνου στη Γερμανία και επισήμανε την ανάγκη των «ερυθρολεύκων» για άμεση επανάκαμψη «Σε μια μεγάλη χρονιά θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Αντιδράσαμε, μετά το Κύπελλο κάναμε ένα καλό σερί. Με την Άλμπα ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα γιατί δεν ήμασταν όπως έπρεπε. Ίσως δεν αντιδράμε όπως πρέπει να δείξουμε την ενέργειά μας. Με την Άλμπα η άμυνα δεν ήταν αυτή που συνηθίζουμε να παίζουμε και είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε», συμπλήρωσε ο Έλληνας περιφερειακός.
Τέλος, επισήμανε πως η παραμικρή χαλάρωση στοιχίζει, φέρνοντας ως παράδειγμα την αναμέτρηση στο Βερολίνο και την πρόθεση να κοιτάνε οι κυπελλούχοι Ελλάδας τους αγώνες έναν-έναν «Στο Κάουνας θα είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που βρισκόμαστε τέταρτοι στην Ευρωλίγκα. Στόχος από την αρχή της χρονιάς ήταν τα play-offs. Χαιρόμαστε που το καταφέραμε. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί στην Ευρωλίγκα αν χαλαρώσεις θα σε τιμωρήσει ο αντίπαλος και απόδειξη είναι το παιχνίδι με την Άλμπα. Για αυτό κοιτάμε το παιχνίδι με την Ζάλγκιρις», κατέληξε ο Λαρεντζάκης.