Για την εμφάνιση του Κολοσσού κόντρα στο Λαύριο και την ήττα που πείσμωσε το σύνολο έγραψε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, υπογραμμίζοντας πως το ματς με τα Τρίκαλα είναι ευκαιρία να αντιστρέψουν την εικόνα.

«Καλησπέρα και πάλι φίλοι μου.

Αυτή που πέρασε, ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Γνωρίσαμε μία “κακή ήττα” και μάλιστα εντός έδρας από το Λαύριο που είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Δυστυχώς δεν παίξαμε όπως έχουμε συνηθίσει. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά τις τακτικές του ματς, ήμασταν νωθροί αλλά και πολύ άστοχοι. Το παιχνίδι αυτό το ξεχνάμε και πλέον ανήκει στο παρελθόν για εμάς. Όμως, μας έχει πεισμώσει αυτό το παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό σε αυτό που έρχεται το Σάββατο κόντρα στα Τρίκαλα.

Το θετικό ήταν πως για άλλη μία εβδομάδα, δεν είχαμε κάποιον τραυματισμό. Δουλέψαμε πολύ, ενώ ήρθε και ο Χρήστος Σαλούστρος, ο οποίος πιστεύω πως θα μας βοηθήσει αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας, τον καλωσορίσαμε την Τρίτη, προκειμένου να εγκλιματιστεί γρήγορα, ενώ του εξηγήσαμε τι σημαίνει η οικογένεια του Κολοσσού.

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι με τα Τρίκαλα. Έχουν μία δύσκολη έδρα με θορυβώδες κοινό, ενώ στο ρόστερ τους διαθέτουν πολύ καλούς ξένους παίκτες. Όμως, εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας θα έχουμε μία καλή ευκαιρία να “ρεφάρουμε” για την ήττα του περασμένου Σαββάτου για εμάς, αλλά και για τον κόσμο που πικράναμε.

Τα λέμε την επόμενη φορά, Γιαννούλης
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»