Την ανάγκη που έχει ο Κολοσσός για νίκη επί του Κόροιβου τόνισε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Αναλυτικά:

Πέρασε μία πολύ δύσκολη εβδομάδα για εμάς ύστερα από την ήττα στα Τρίκαλα, γιατί ήταν… δύσκολος και ο τρόπος με τον οποίο ήρθε! Εκείνο το παιχνίδι κρίθηκε σε λεπτομέρειες και πολλές παραμέτρους που δεν μπορούσαμε να νικήσουμε… Όμως, το παιχνίδι αυτό αποτελεί παρελθόν για εμάς, καθώς ακολουθεί αυτό με τον Κόροιβο Αμαλιάδας που είναι “ζωής και θανάτου”, αφού είναι μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη πάση θυσία.

Το θετικό είναι πως για άλλη μία εβδομάδα δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και έτσι δουλέψαμε όλοι μαζί.

Όσον αφορά το ματς, ο Κόροιβος είναι μία δύσκολη ομάδα που δεν τα παρατάει ποτέ και παλεύει για 40 λεπτά στο παρκέ, ενώ είναι πολύ καλά δουλεμένη. Μάλιστα, το μεγάλο ατού της είναι η καλή “χημεία” που υπάρχει μεταξύ των παικτών. Όλοι τους θέλουν προσοχή, αλλά θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στην περιφέρεια.

Όμως, όπως είπα και πιο πάνω, το παιχνίδι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς και γι’ αυτό είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας στο παρκέ. Ελπίζω, για άλλη μία φορά ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο, γιατί σε αυτό το ματς η παρουσία του είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη.

Τα λέμε την επόμενη εβδομάδα
Γιαννούλης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρογκαβόπουλος με αιχμή προς τους επικριτές του: «Χοντρός και τεμπέλης»

Ολοένα και πιο κοντά στην απόκτηση του Ερτέλ η ΑΕΚ

Κάλεσμα Διαμαντίδη στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Το τουρνουά ''Παύλος Γιαννακόπουλος'' έρχεται σπίτι μας»

Λιόλιος για Αντετοκούνμπο: «Ήταν ζήτημα προστασίας του παίκτη, ο Σπανούλης μίλησε με τον κόουτς των Χιτ»

ΑΕΚ: Τενοντίτιδα ο Μπάρτλεϊ

Λιόλιος για διαιτησία: «Το θέμα το πυροδοτούν όσοι θέλουν να την ελέγχουν…»

Λιόλιος για Εθνική μπάσκετ: «Στην αρχή έκανα λάθη - Κυλά άλλο αίμα μέσα στον Σπανούλη»

Λιόλιος για υπόθεση με Προμηθέα: «Είχα δικαίωμα να είμαι πρόεδρος - Κρεμάνε ανθρώπους στα μανταλάκια»

Λιόλιος: «Έχουν γίνει λάθη, είχαμε κακή εμφάνιση στα παράθυρα - Μπορούμε να προκριθούμε στο Παγκόσμιο»

Παρέμβαση ΕΣΗΕΑ για τη συνέντευξη Λιόλιου: «Η επιλεκτική πρόσκληση πλήττει το δικαίωμα στην ενημέρωση»