Τι κι αν πέρασαν μόλις… δέκα και τέσσερις αντίστοιχα ημέρες από όταν οι Βασίλης Παπαφώτης και Χοσέ Μανουέλ Κασάδο εντάχθηκαν στο ρόστερ της Λάρισας; Το εν λόγω διάστημα κρίθηκε ικανό από τους διοικούντες τους «βυσσινί» προκειμένου να αποδεσμεύσουν τους δύο ποδοσφαιριστές!

Μάλιστα, όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση της Λάρισας, τον δρόμο της… εξόδου από τη θεσσαλική ομάδα αναμένεται να πάρουν άμεσα δύο ακόμα παίκτες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ
:
«H ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι κατόπιν κοινής συμφωνίας δεν θα ενεργοποιηθούν οι συμφωνίες για τους ποδοσφαιριστές Παπαφώτη και Casado. Ήδη οι ποδοσφαιριστές αναχώρησαν για τις πατρίδες τους. Σε διαδικασία λύσεως συμβολαίου κοινή συναινέσει βρίσκεται η ΠΑΕ ΑΕΛ με τους τερματοφύλακες Κώστα Θεοδωρόπουλο και Αλέξανδρο Σαφαρίκα, οι οποίοι και δεν θα συμμετέχουν στην αποστολή της ομάδας μας για τον αυριανό φιλικό αγώνα στη Λαμία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νικολακόπουλος: «Μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, τρεις ευνοούνται και ένας αδικείται»

Ολυμπιακός: Όλοι μέσα στην αποστολή για Κηφισιά

Μιχαηλίδης: «Μεγάλωσα στον ΠΑΟΚ και πλέον έχω το προνόμιο να πρεσβεύω τις αρχές, τις αξίες και τα ιδανικά του»

Δεσύλλας: «Τα πολλαπλά οφέλη μίας πιθανής νίκης στο ντέρμπι και το δίλημμα του Νίστρουπ»

Κυκλοφορούν και εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Καλαμάτα: Περαστικά σε Ναούμη, Παναγιώτου - Τι τραυματισμούς έχουν υποστεί

Τσορμπατζόγλου: «Το ερώτημα είναι εάν ο ΠΑΟΚ θα καταφέρει να αξιοποιήσει τη νίκη επί της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Δύσκολο ματς με Κηφισιά, επιστρέφουν οι… ξεκούραστοι στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού»

Κετσετζόγλου: «Σε αυτή τη θέση θα μπορούσε να έχει έκπληξη η ενδεκάδα της ΑΕΚ στο αθηναϊκό ντέρμπι»

Αθανασίου: «Όλος ο Παναθηναϊκός ζει και αναπνέει για το ντέρμπι της Κυριακής - Εύκολος γρίφος η 11άδα»