Οικογενειακή τραγωδία για τον Μάρκο Λιβάγια. Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο πατέρας του, Μίλαν, σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην περιοχή Καστέλα της Κροατίας.

Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο πατέρας του πρώην μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα, με αποτέλεσμα εκείνος να χάσει τη ζωή του. Το δυστύχημα συνέβη στις 1:22 π.μ.

Ο Μάρκο Λιβάγια βρισκόταν στην πόλη Όσιγεκ, εν όψει του αποψινού αγώνα της Χάιντουκ Σπλιτμε την ομώνυμη ομάδα για το κροατικό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του εξέφρασε την οδύνη της και μετέφερε τα συλλυπητήριά της στον 29χρονο άσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λεβαντόφσκι: «Θα είναι αδύνατο για τους νέους παίκτες να παραμείνουν στην κορυφή, τόσο πολύ καιρό όσο εμείς»

Μέσι: «Θα ήθελα να με θυμούνται ως έναν μεγάλο αθλητή που πάντα πολεμούσε για τους στόχους και τα όνειρά του»

Στις 22 Δεκεμβρίου η ετυμηγορία στην «δίκη Μαραντόνα»-Ξέσπασε σε κλάματα η κόρη του (video)

Λιμπερταδόρες: Νίκησε στα πέναλτι την Φλαμένγκο με ήρωα τον 40χρονο Μουσλέρα και πήγε τελικό η Εστουδιάντες

Αποθεωτική υποδοχή για τον Μέσι στο Οβιέδο ενόψει της βράβευσης από τη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας!

Socca Aegean Cup: Η Ελλάδα σήκωσε ξανά το τρόπαιο στο Ρέθυμνο – Ήρωας ο Γιαννόπουλος στον τελικό με την Κροατία

Elite Neon Cup 2026: Ρεάλ Μαδρίτης, Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν στην Ελλάδα για ένα σπουδαίο ποδοσφαιρικό τριήμερο

Μέρλο: «Συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με την Αργεντινή ο Σκαλόνι»

Θύμα ένοπλης ληστείας ο Σέρτζιο Ρίκο και η οικογένεια του

Με σορτσάκι του Παναθηναϊκού προπονείται ο Ρενάτο Σάντσες

TAGS: A.E.K.