Αποστολή στην Σενζέν, Χρήστος Ρομπόλης

Ο Μπρουκ Λόπεζ έδειξε ενθουσιασμένος με την αναμέτρηση των ΗΠΑ με την Ελλάδα του συμπαίκτη και φίλου του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο σέντερ των Μπακς αποθέωσε τον Greek Freak και τόνισε πως δεν αμφιβάλλει πως είναι ο κορυφαίος του κόσμου.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε μπροστά στην κάμερα του sport-fm.gr ο Μπρουκ Λόπεζ για:

-την αναμέτρηση με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα τον αντιμετωπίσω τον Γιάννη. Ανυπομονώ πραγματικά».

-το αν έδωσε συμβουλές σε συμπαίκτες του για την αντιμετώπιση του Γιάννη: «Ο Κρις (σ.σ. Μίντλετον) μού έδωσε αρκετές καλές συμβουλές για το σκάουτινγκ. Ήταν πολύ συγκεκριμένα όσα μου είπε. Δεν χρειάζεται να προσθέσω κάτι (γέλια). Περιμένω να δω τι θα κάνει απόψε, όπως και η ομάδα της Ελλάδας».

-το αν έχει μιλήσει εν όψει του αγώνα με τον Γιάννη: «Δεν έχουμε μιλήσει από την ώρα που άρχισε η διοργάνωση. Είμαι σίγουρος πως είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην δουλειά του και εμείς το ίδιο όμως. Αυτή είναι η νοοτροπία του. Εμείς είμαστε έτοιμοι να βγούμε σαν ομάδα στο παρκέ και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Ελλάδα».

-το αν βλέπει διαφορετικό τον ρόλο του Γιάννη στην Εθνική σε σχέση με τους Μπακς: «Είναι ο ίδιος παίκτης, ό,τι κι αν κάνει. Είναι ένας ξεχωριστός παίκτης, πρώτα από όλα είναι πολύ ανταγωνιστικός και αντιμετωπίζει με τον ίδιο τρόπο τις προπονήσεις, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο ή έναν αγώνα ΝΒΑ».

-το αν ο Γιάννης είναι κυρίαρχος στο Παγκόσμιο όπως στο ΝΒΑ: «Δεν υπάρχει συζήτηση για το τι παίκτης είναι. Για μένα είναι ο κορυφαίος παίκτης και έχω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν. Ένα Παγκόσμιο έχει διαφορές, αλλά μέχρι τώρα τα πάει πολύ καλά και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσουμε απόψε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube