Ο Μιχάλης Λούντζης επεσήμανε ότι είναι ακόμη νωρίς για την Εθνική και παράλληλα στάθηκε στα θετικά και τα αρνητικά στοιχεία τα οποία παρουσίασε στο 101-78 επί της Πολωνίας στο «Ακρόπολις».

«Ήταν ένα πολύ δυνατό φιλικό απέναντι σε μια ομάδα που παίζει σκληρά. Μπήκαμε πολύ δυνατά, πήραμε μια μεγάλη διαφορά που όμως στην πορεία χάθηκε γιατί δεν ακολουθήσαμε σωστά το πλάνο και κάναμε πολλά λάθη στην άμυνα ζώνης. Ήμασταν σκληροί στην μπάλα, οδηγήσαμε τον αντίπαλο σε 22 λάθη, είχαμε 13 κλεψίματα και μοιράσαμε καλά την μπάλα. Είναι ακόμη νωρίς, προσπαθούμε να βρούμε τη χημεία μεταξύ μας για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα», επεσήμανε μέσω της κάμερα της ΕΡΤ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Χουάντσο προτάθηκε στην Παρτίζαν»

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι