Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τον μεγάλο ημιτελικό του Final 4 της Euroleague με τη Μονακό και ο Μιχάλης Λούντζης μετέφερε τις σκέψεις του στον απεσταλμένο του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, Νίκο Ζέρβα.

Ο Έλληνας γκαρντ αναφέρθηκε στο γήπεδο της Ζάλγκιρις όπου θα γίνει ο αγώνας, την εμπειρία της ομάδας του έναντι στη Μονακό αλλά και το αν θα παίξει ρόλο το 0/2 των Πειραιωτών ενάντια στους Μονεγάσκους κατά την κανονική διάρκεια της σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι φανταστικό γήπεδο, μπαίνεις και παθαίνεις την πλάκα σου, τρομερές εγκαταστάσεις, πολύς χώρος για τον κόσμο μας! Είμαστε έτοιμοι, ενθουσιασμένοι, το περιμέναμε πώς και πώς.

Σε τέτοια ματς η εμπειρία παίζει κάποιον ρόλο, αλλά χρειάζεται πολλά πράγματα, όπως και η διάθεση και η τύχη. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε, έχουμε προετοιμαστεί, αύριο θα είμαστε ακόμα πιο έτοιμοι.

Το γεγονός ότι είμαστε στον ημιτελικό ενός Final 4 είναι κίνητρο από μόνο του, έχουμε αφήσει πίσω μας το 0/2 με τη Μονακό».


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Εuroleague: Η Μπαρτσελόνα πρότεινε νέο συμβόλαιο με… δικαίωμα αποχώρησης

Δυσαρέσκεια στη Φενέρ για την αναβολή με Ολυμπιακό: «Αν γίνει το Παναθηναϊκός-Βαλένθια, τότε δεν τίθεται θέμα ασφαλείας»

Παναθηναϊκός AKTOR: Οδηγίες προς τους οπαδούς για τον σημερινό αγώνα με την Βαλένθια

Βρούτσης: Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να έχει φτιάξει το πρόβλημα στο ΣΕΦ -Γι’ αυτό δεν αναβάλαμε το πόλο του Παναθηναϊκού

Πετρίδης: «Να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε ο Παναθηναϊκός AKTOR - Δίνει μια επιπλέον λύση ο Γιουρτσέβεν»

Τζαμπάρι Πάρκερ: «Δεν έχω ξαναπαίξει σε τέτοιες συνθήκες-Ήρθα για τον Ομπράντοβιτς στην Παρτίζαν»

Ευρωλίγκα: Ολοκληρώνεται η 14η αγωνιστική με σημαντικές αναμετρήσεις σε Μπολόνια, Βελιγράδι και Βιτόρια

Παναθηναϊκός AKTOR-Βαλένθια: Για να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί οι «πράσινοι»

Βαθμολογία Euroleague: Μόνη πρώτη ξανά η Χάποελ Τελ Αβίβ, μπήκε στη δεκάδα η Ρεάλ Μαδρίτης

Χρονικό: Πώς φτάσαμε στην αναβολή του Ολυμπιακός-Φενέρμπαχτσε και τα δεδομένα με την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα