Euroleague

Ζέρβας: «Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός για Μονακό, βάφουν ερυθρόλευκο το Κάουνας οι χιλιάδες φίλοι του»

Το κλίμα που επικρατεί στο Κάουνας και στις τάξεις του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Μονακό, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας!

Τα τελευταία νέα από του στρατόπεδο του Ολυμπιακού, λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό των «ερυθρόλευκων» κόντρα στη Μονακό, μετέφερε από την αίθουσα Τύπου της «Ζαλγκίριο Αρίνα» ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Λιθουανία, Νίκος Ζέρβας!

Αρχικά, μίλησε για την προπόνηση των Πειραιωτών που ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες του πανέτοιμους για την αυριανή αναμέτρηση.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο βραβείο του MVP που πήρε ο Σάσα Βεζένκοφ και στην ατάκα του ότι θα το αντάλλασσε με το τρόπαιο της Ευρωλίγκας, κάτι που φανερώνει το κλίμα που επικρατεί στους «ερυθρόλευκους», ενώ μίλησε για τον Μπαρτζώκα, τον οποίο όπως ανέφερε χαρακτηριστικά δεν τον έχει ξαναδεί πιο χαλαρό.

Τέλος, αναφέρθηκε και στους φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι έχουν αρχίσει να φτάνουν κατά χιλιάδες και με κάθε τρόπο στη Λιθουανία, βάφοντας ερυθρόλευκο το Κάουνας!

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x