Ο τεχνικός των «θαλασσί» τόνισε πως ήταν πολύ καλή η προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο, όμως δέχτηκαν πολλά τρίποντα στην άμυνα, αλλά έβρισκαν τον τρόπο να «γυρίσουν» το ματς. Στάθηκε στις τελευταίες φάσεις σε κανονικά αγώνα και παράταση και δε θέλησε να σταθεί στο αν έγινε φάουλ στην τελευταία επίθεση και διευκρίνισε πως από τον Ρέλεφορντ δε ζήτησε τρίποντο, αλλά πικ εν ρολ, ενώ στάθηκε στην αυταπάρνηση και στην ενέργεια που έβγαλαν κόντρα σε μια ομάδα που αγωνίστηκε στην Ευρώπη.

Αναλυτικά: «Είναι λίγο δύσκολο να μιλήσεις ύστερα από ένα τέτοιο παιχνίδι και με τον τρόπο που ήρθε η ήττα. Κάναμε εκπληκτική προσπάθεια. Στο πρώτο ημίχρονο, ήμασταν εξαιρετικοί. Όμως, φάγαμε πολλά αδικαιολόγητα τρίποντα, γιατί δεν κάναμε τη σωστή αλλαγή. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο, επιθετικά βρεθήκαμε σε έναν εκπληκτικό "οίστρο". Κάθε φορά που η ΑΕΚ ξέφευγε, βρίσκαμε τον τρόπο να περάσουμε μπροστά.

Στην επίθεση με τον Κούπερ παίξαμε καλή άμυνα, αλλά το αμυντικό ριμπάουντ που χάσαμε έκρινε το ματς. Είχαμε την τελευταία επίθεση και δεν θέλω να κάνω σχόλιο αν ήταν φάουλ ή όχι, γιατί είναι μία δύσκολη απόφαση για όλους, όχι μόνο για το διαιτητή. Όσο δικαιούταν τη νίκη η ΑΕΚ, άλλο τόσο τη δικαιούμασταν και εμείς. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Δεν είχα ζητήσει σουτ τριών πόντων, αλλά βλέποντας τον Κατσίβελη πάνω στον Ρέλεφορντ θεώρησα δύσκολο το ένας με έναν. Γι’ αυτό ζήτησα πικ εν ρολ. Πράγματι, αυτοί έκαναν την αλλαγή, όπως θέλαμε. Πέρασε τον Καλαμπόκη αμέσως, ο Μιλόσεβιτς έκλεισε τη γωνία και, κατά τη γνώμη μου, έπρεπε να πασάρει. Δεν το έκανε. Μου είπε ότι του έκανε φάουλ ο Μιλόσεβιτς. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι, γιατί ο Τρέβορ έκανε ένα μεγάλο παιχνίδι σήμερα, όπως όλοι. Με αυταπάρνηση και τρομερή ενέργεια.

Παίζαμε με μία ομάδα Euro Cup που κοστίζει επτά φορές το δικό μας μπάτζετ και παίζαμε με παίκτες επιπέδου Ευρωλίγκας που τους αναγκάσαμε να νικήσουν στην παράταση με ένα πόντο. Μόνο μπράβο μπορούμε να πούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»