Ο Άρης Λυκογιάννης τόνισε πως οι παίκτες του Κολοσσού έχασαν τη μεγάλη διαφορά από την ΑΕΚ στο τρίτο δεκάλεπτο και στάθηκε στα χαμένα ελεύθερα σουτ την ώρα που μείωσαν το σκορ.

Αναλυτικά: «Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήριά μου στις οικογένειες των παιδιών του δυστυχήματος στη Ρουμανία και γενικότερα σε όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Κάποια πράγματα σίγουρα είναι πάνω από το μπάσκετ.

Για το παιχνίδι, υπάρχουν τρεις παράγοντες οι οποίοι καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ο πρώτος είναι το καταστροφικό τρίλεπτο που είχαμε στο δεύτερο δεκάλεπτο και χάσαμε πάρα πολύ γρήγορα μία διαφορά 11 πόντων, με αποτέλεσμα να επαναφέρουμε την ΑΕΚ μέσα στο ματς. Αυτό είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις γιατί πρόκειται για μία πάρα πολύ ποιοτική ομάδα.

Το δεύτερο στοιχείο έχει να κάνει με το αμυντικό ριμπάουντ, στο οποίο υστερήσαμε σήμερα και δώσαμε 14 επιθετικά ριμπάουντ στον αντίπαλο και το τρίτο είναι πως όταν πλησιάσαμε στην τέταρτη περίοδο, βάζοντας κάποια σουτ και φτάσαμε στους τρεις πόντους περίπου τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, χάσαμε όλα τα ελεύθερα σουτ κι η ΑΕΚ έβαλε τρία ή τέσσερα συνεχόμενα και καθόρισε το ματς».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει

Συνήγορος Λιόλιου: «Δεν ελήφθη υπόψη ο αλγόριθμος διαιτησίας - Ποινικοποιούνται η φιλία και οι κοινωνικές σχέσεις»

Φασούλας: «Η πλέον σκοτεινή περίοδος για το ελληνικό μπάσκετ - Να επεκταθεί η έρευνα στις εκλογές της ΕΟΚ»!

Δικηγόρος Λιόλιου: «Συγχαρητήρια σε όσους εργαλειοποιησαν τη δικαιοσύνη - Είναι αθώος»

Προφυλακίστηκε ο Βαγγέλης Λιόλιος, μαζί και ο συνεργάτης του Γιώργος Μαυραγάνης!

Οι αποφάσεις του νέου ΔΣ της ΕΟΚ: «Σεβασμός στη Δικαιοσύνη, διασφάλιση αξιοπιστίας, τομές για την εξυγίανση»

Δορκοφίκης: «Το σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ οφείλει να υποβάλει σύσσωμο την παραίτησή του»

Ο Περικλής Δορκοφίκης αντικαταστάτης του Λιόλιου στο ΔΣ της ΕΟΚ

Συγκινήθηκε η Ερντέμ μιλώντας για τη μητέρα και την αδελφή της στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού