Ενθουσιασμένος για την άνοδο της Νότιγχαμ στην Premier League εμφανίστηκε ο Μιλτιάδης Μαρινάκης μιλώντας στο Goal.com. Όπως διαβεβαίωσε, θα γίνουν πολλές επενδύσεις από την οικογένειά του στην ομάδα, με στόχο να είναι ανταγωνιστική στη μεγάλη κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

«Νιώθω φανταστικά. Φέραμε έναν νέο προπονητή μετά από έξι ήττες στα πρώτα οκτώ ματς της σεζόν. Ήμασταν τελευταίοι με μόλις τέσσερις βαθμούς. Είναι όμορφο αυτό που καταφέραμε γιατί είχαμε πετύχει την πρώτη νίκη της σεζόν απέναντι στη Χάντερσφιλντ και τώρα πετύχαμε την άνοδο. Δεν ξέρω πώς να περιγράψω τα συναισθήματα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Στιβ (σ.σ. Κούπερ, τον προπονητή) που ήρθε και άλλαξε την ομάδα και όλα γύρω της. Πιστεύουμε πως έκανε μια απίστευτη δουλειά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους παίκτες που οδήγησαν τη Νότιγχαμ σε αυτό το σπουδαίο επίτευγμα. Ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και έκαναν ένα θαύμα μετά από τόσο κακό ξεκίνημα. Ο πατέρας μου υποστήριξε την ομάδα, κάνει ό,τι ζητούσε ο προπονητής και έχουμε φοβερούς οπαδούς. Πιστεύω πως είναι το θαύμα του Στιβ», τόνισε.

«Αυτό είναι μόνο το πρώτο βήμα για το ταξίδι που μόλις ξεκίνησε. Θέλουμε να επενδύσουμε και να αγοράσουμε παίκτες, ώστε να χτίσουμε μια ομάδα που μπορεί να ανταγωνιστεί τον καθέναν στην Αγγλία», πρόσθεσε ο γιος του μεγαλομετόχου της Νότιγχαμ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα... σάρωσε όλα τα βραβεία της Premier League για τον μήνα Σεπτέμβριο η Μπράιτον!

Μάντσεστερ Σίτι: Κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης ενοχής της

Premier League: Ο Γκρος νίκησε τον Κωστούλα και κέρδισε το βραβείο του παίκτη του μήνα

Αγγλική Ομοσπονδία για υπόθεση Σίτι: «Σημαντικές επιπτώσεις για την ακεραιότητα του αθλήματος»

Ρούι Πίντο: «Ο Ινφαντίνο γνώριζε από το 2014 τις παρατυπίες της Μάντσεστερ Σίτι»!

Απίστευτο: Δεύτερος παίκτης της Χαλ μέσα σε 3 εβδομάδες που τουμπάρει το αυτοκίνητό του κοντά στο προπονητικό κέντρο!

«Κορυφαίες ομάδες της Αγγλίας και η Ίντερ ενδιαφέρονται για τον Κωστούλα»

Teamtalk: Λίβερπουλ και Τότεναμ παρακολουθούν τον Τζολάκη

Στην αντεπίθεση η Etihad: Απειλεί ότι θα κινηθεί νομικά κατά της Premier League

Η εξομολόγηση Ρίτσαρντς για την ενοχή της Σίτι: «Απόλυτα συντετριμμένος, σπαρακτική αβεβαιότητα - Νιώθω θλίψη και θυμό»