Η πορνοστάρ Σόνα Ρίβερς αποκάλυψε στο podcast της πως παρείχε υπηρεσίες συνοδού σε τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα πρόσθεσε πως κάποιοι εξ αυτών δεν ήταν ιδιαίτερα… γενναιόδωροι.

«Περιμένουν από σένα να είσαι μαζί τους επειδή είναι διάσημοι, αλλά δεν θέλουν να βγουν μαζί σου. Σε θέλουν απλώς για… βιτρίνα στις εμφανίσεις τους. Επειδή έχουν πολλά λεφτά, δεν σημαίνει πως είναι γενναιόδωροι», ισχυρίστηκε η πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών από την Ουγγαρία, που πάντως δεν θέλησε να αποκαλύψει τα ονόματά τους.

Μάλιστα αποκάλυψε πως ένας ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» αφαίρεσε 200 δολάρια από τον μισθό της χωρίς να της το πει, για να πληρώσει για πίτσες! «Τον ρώτησα γι’ αυτό και μου είπε ‘συγγνώμη, παρήγγειλα πίτσες για τους φίλους μου και πήρα τα λεφτά γιατί δεν είχα άλλα πάνω μου’».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παπαγεωργίου: Το ταξίδι που της κόστισε μια χαμένη πτήση, μια χαμένη βαλίτσα και ένα κάψιμο στο πόδι

Νίκος Οικονομόπουλος: Η Χριστίνα Πολίτη του απάντησε τι ήθελε να του πει ο Μαζωνάκης

Πολυχρονίδης για Μαζωνάκη: «Για εμάς ήταν απλά ο Γιώργος από τον 4ο όροφο» - Οι τρυφερές αναμνήσεις του

Από τους Gipsy Kings στους… Roma Kings: Το τρολάρισμα Ρέμου στη Λατινοπούλου και η απάντησή της

Φελίσια Τσαλαπάτη: Καβάλησε τον μηχανικό ταύρο και πάλεψε να κρατήσει την αξιοπρέπειά της

Άννα Θεοδωρίδη: Αντί για 2 XS, πήρε 2 XL και το ανακάλυψε στο Haul. Κλάμα η αντίδραση του Light

Γιώργος Μαζωνάκης: Στη Νίκαια ο καλλιτεχνικός κόσμος - Οικονομόπουλος: «Δεν κατάλαβα τι ήθελε να μου πει, έχω ενοχές»

Το ξέσπασμα του Τσαλίκη από την Αυστραλία: «Βγάλανε το πονόμετρο. Και σηκώσαν και το δάχτυλο»

Γιώργος Μαζωνάκης: To Humanity ανακοίνωσε τι θα κάνει με τις δωρεές αντί στεφάνων που ζήτησε η οικογένεια

Αντώνης Ρέμος: Η έναρξη με Μαζωνάκη και δάκρυα και το τραγούδι για τη μάνα του που όρθια και με χαρτομάντηλο καμάρωνε