Αγγλία

Η απίθανη εξήγηση του Σόλσκιερ για τις φετινές εντός έδρας γκέλες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Μία πρωτότυπη θεωρία έχει ο Σόλσκιερ για τις μέτριες εντός έδρας εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός έδρας ματς σε όλες τις διοργανώσεις, ωστόσο η αλήθεια είναι πως το «Ολντ Τράφορντ» δεν αποτελεί και χώρο... μαρτυρίου για τους αντιπάλους της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Και οι τέσσερις φετινές της ήττες στην Premier League έχουν έρθει εκεί, ενώ στα νοκ άουτ του Europa League, ο απολογισμός είναι μέχρι τώρα δύο ισοπαλίες.

Ο Νορβηγός προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» όμως φαίνεται πως βρήκε την εξήγηση: Έφταιγαν οι κόκκινες πινακίδες στις κερκίδες!

«Θα δείτε πως αυτό έχει αλλάξει πλέον, οι πινακίδες δεν είναι κόκκινες από τις 2 Απριλίου και μετά, βάλαμε μαύρες» είπε πριν το ματς με την Γρανάδα, εξηγώντας ότι «είναι κάτι που ψάξαμε. Μερικοί παίκτες ανέφεραν πως στο δευτερόλεπτο που έπρεπε να αποφασίσουν πού θα στείλουν την μπάλα, το κόκκινο φόντο πίσω από τις κόκκινες φανέλες δημιουργούσε πρόβλημα».

Η εν λόγω εξήγηση ίσως να θύμισε στους παλαιότερους την απόφαση του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αλλάξει η ομάδα του φανέλες στο ημίχρονο της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Σαουθάμπτον το 1996. Οι «άγιοι» προηγούνταν με 3-0 και ο Σκωτσέζος είχε θεωρήσει πως με τις γκρι εμφανίσεις που φορούσε η ομάδα του, υπήρχε δυσκολία στην αλλαγή της μπάλας. Τελικά η Γιουνάιτεντ είχε καταφέρει απλώς να μειώσει σε 3-1 στο δεύτερο μέρος...

Διαβάστε ακόμα:
Λίβερπουλ: Μέχρι τέλη Μαΐου το deadline για Καμπάκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x