• Νέες αιφνίδιες εξελίξεις στο θέμα της μεταγραφής του Μαντσίνι!

• Από εκεί που υπήρχαν στην υπόθεση ο Ολυμπιακός κι η ρώσικη Κρίλια Σοβέτοφ από τη Σάμαρα, τα τελευταία 24ωρα εμφανίστηκε και τρίτη ενδιαφερόμενη ομάδα! Και δη μία άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα. Με τις πληροφορίες να λένε ότι δεν πρόκειται για τον Παναθηναϊκό, που όντως είχε ενδιαφερθεί από τέλη Οκτωβρίου για τον Αργεντίνο εξτρέμ. Ούτε για τον ΠΑΟΚ.

• Κατά τις ίδιες πηγές, είναι η ΑΕΚ που θέλει να πάρει τον 26χρονο άσο και μάλιστα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να τον αποκτήσει, πιθανότατα γιατί αποτελεί θερμή εισήγηση του επίσης Αργεντίνου προπονητή της, του Αλμέιδα.

• Προς το παρόν την καλύτερη πρόταση απ΄ όλους στον Άρη την έχει κάνει ο ρωσικός σύλλογος, με τη διαφορά ότι η οικογένεια του Μαντσίνι δεν θα ήθελε να πάει στη Ρωσία και προτιμάει να μείνει στην Ελλάδα. Όμως λέγεται ότι η ΑΕΚ δίνει γη και ύδωρ στον παίκτη, που ως ξένος έχει το πλεονέκτημα του κοινοτικού διαβατηρίου.

• Αναμένεται πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον η οριστική έκβαση της υπόθεσης.

Τι απόφαση θα πάρει ο Μαντσίνι;

Θα παίξει ρόλο ότι ο Αλμέιδα είναι συμπατριώτης του;

Ποια θα είναι η τελική απόφαση που θα πάρει ο Άρης, που έχει συμβόλαιο μαζί του έως το 2024;

Οι Ρώσοι θα κάνουν νεότερη προσφορά;

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει στο κόλπο η, θα πει «άντε γειά» και θα πάει για άλλον εξτρέμ, όπως π.χ. τον 24χρονο Κογιάδο της Μπαρτσελόνα (δανεικός φέτος στην Έλτσε);

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube