Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Μήπως πρέπει να δούμε τους δύο Χουάνγκ μαζί στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού;»

Ακούστε τα νέα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, σε αγωνιστικό και μεταγραφικό επίπεδο, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Αφού εξήγησε ότι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μαντσίνι πηγαίνει μετά τα Χριστούγεννα, καθώς υπάρχουν κάποιες «λεπτομέρειες» προς επίλυση, ο ρεπόρτερ της ομάδας σχολίασε για τις μεταγραφικές ανάγκες των Πειραιωτών τόσο στα μετόπισθεν όσο και μπροστά και εξέφρασε την άποψη ότι ίσως έχει νόημα να δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία στον Ουί-Τζο, παρότι πραγματικά μέχρι τώρα έχει απογοητεύσει.

Μετέφερε ότι το σκεπτικό μίας τέτοιας επιλογής έχει να κάνει και με το ότι οι δύο Κορεάτες (μαζί με τον Ιν-Μπομ) δεν έχουν παίξει μαζί στον Ολυμπιακό, αφού για διάφορους λόγους η κοινή παρουσία τους στην ενδεκάδα έχει περιοριστεί σε 60 λεπτά με τον Ιωνικό και 20 λεπτά στην Τρίπολη.

Και κατέληξε λέγοντας: «Το ιδανικό είναι να αποκτηθεί άμεσα ένας καλός σέντερ φορ για να πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί, αλλά προς το παρόν ίσως έχει ένα ενδιαφέρον να δούμε για πρώτη φορά μαζί τους δύο Κοράτες στο ίδιο αρχικό σχήμα. Μήπως, δηλαδή, ο Ουί-Τζο με τη βοήθεια του Ιν-Μπομ μπορέσει να βρει τα πατήματά του και τον εαυτό του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x