Η καλή επίθεση κάλυψε τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπάγερν, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Όταν πετυχαίνεις 88 πόντους στην έδρα σου είναι καλό. Το πρόβλημα σήμερα ήταν στην άμυνα κι αν δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση θα είχαμε πρόβλημα. Από εκεί που δεχόμασταν 65-67 πόντους κατά μέσο όρο, δεχτήκαμε σήμερα πάρα πολλούς. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές βολές, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο 23χρονος γκαρντ.

Για τους 12 πόντους του είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα σουτ. Σήμερα έτυχε να ήμουν εγώ, σε άλλα ματς είναι κάποιος άλλος. Σημασία έχει ότι έχουμε πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουμε».
Ως απόδειξη ότι το μπάσκετ στη Γερμανία υπάρχει εξέλαβε την καλή εμφάνιση της Μπάγερν απέναντι στον Ολυμπιακό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ