Η καλή επίθεση κάλυψε τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπάγερν, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Όταν πετυχαίνεις 88 πόντους στην έδρα σου είναι καλό. Το πρόβλημα σήμερα ήταν στην άμυνα κι αν δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση θα είχαμε πρόβλημα. Από εκεί που δεχόμασταν 65-67 πόντους κατά μέσο όρο, δεχτήκαμε σήμερα πάρα πολλούς. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές βολές, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο 23χρονος γκαρντ.

Για τους 12 πόντους του είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα σουτ. Σήμερα έτυχε να ήμουν εγώ, σε άλλα ματς είναι κάποιος άλλος. Σημασία έχει ότι έχουμε πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουμε».
Ως απόδειξη ότι το μπάσκετ στη Γερμανία υπάρχει εξέλαβε την καλή εμφάνιση της Μπάγερν απέναντι στον Ολυμπιακό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο φόρος τιμής στα θύματα της Θύρας 7 και η αποθέωση σε Μπαρτζώκα, Χάκετ στο κατάμεστο ΣΕΦ: Η παρακάμερα του Ολυμπιακού

Κατήγγειλε επίσημα τον Μπαρτζώκα στη Euroleague ο Παναθηναϊκός - Ετοιμάζει και άλλες νομικές κινήσεις

Με δημιουργία Φουρνιέ και τρομερό alley-oop κάρφωμα Χολ το Top 10 της αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

MVP της 27ης αγωνιστικής της Euroleague ο Μοντέρο

«Η Φενέρμπατσε πρότεινε 2-3 εκατ. τη σεζόν στον Χέιζ- Ντέιβις - Θέλει τα διπλά»

Ιβάνοβιτς: «Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες ομάδες της Euroleague»

«Μια τρομερή μπασκετική παράσταση»: Το σχόλιο Ζέρβα για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βίρτους

Μπαρτζώκας: «Πρεσβεύω το ακριβώς αντίθετο από το επεισόδιο στο Ντουμπάι - Δεν κάνω υπολογισμούς για το πλεονέκτημα»

Βρήκε… γιατρικό στην Μπασκόνια και σκαρφάλωσε τρίτη η Μπαρτσελόνα!

Ολυμπιακός: Παπανικολάου διαθέσιμος με Αστέρα - Μόρις και Λαρεντζάκης στο Κύπελλο, σε στάδιο επιστροφής ο Νιλικίνα!