Η καλή επίθεση κάλυψε τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού στο ματς με την Μπάγερν, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

«Όταν πετυχαίνεις 88 πόντους στην έδρα σου είναι καλό. Το πρόβλημα σήμερα ήταν στην άμυνα κι αν δεν ήμασταν τόσο καλοί στην επίθεση θα είχαμε πρόβλημα. Από εκεί που δεχόμασταν 65-67 πόντους κατά μέσο όρο, δεχτήκαμε σήμερα πάρα πολλούς. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ και πολλές βολές, αλλά ευτυχώς στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη», ανέφερε ο 23χρονος γκαρντ.

Για τους 12 πόντους του είπε: «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα σουτ. Σήμερα έτυχε να ήμουν εγώ, σε άλλα ματς είναι κάποιος άλλος. Σημασία έχει ότι έχουμε πλέον τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς και συνεχίζουμε».
Ως απόδειξη ότι το μπάσκετ στη Γερμανία υπάρχει εξέλαβε την καλή εμφάνιση της Μπάγερν απέναντι στον Ολυμπιακό ο Σβέτισλαβ Πέσιτς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»

Κορυφαία ομάδα της Euroleague στο μάρκετινγκ και φέτος ο Παναθηναϊκός