Δηλώσεις στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη στη Λεωφόρο έκανε ο Άκης Μάντζιος, τονίζοντας ότι η ομάδα του αιφνιδίασε τον αντίπαλο και είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά ξεκαθαρίζοντας ότι ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι διαφορετικός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

«Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη. Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό, είχαμε τον έλεγχο και δεν απειληθήκαμε καθόλου. Στο δεύτερο μέρος δεχθήκαμε πίεση, ίσως λόγω κόσμου αλλά και της εξέλιξης στην Τούμπα. Παίξαμε και εμείς 3-5-2, κλείσαμε την επικινδυνότητα του αντιπάλου, καταφέρνοντας να πάρουμε τρεις βαθμούς για την ψυχολογία μας. Τώρα να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε για τον τελικό του Κυπέλλου».

Για τη σύνδεση του αποψινού αγώνα με τον τελικό: «Ο τελικός είναι διαφορετικός. Δεν θεωρώ ότι πήραμε ψυχολογία ή ότι επηρεάζεται. Στην έδρα μας ήμασταν καλύτεροι αλλά χάσαμε. Στον τελικό θα παίξει ρόλο ποια ομάδα θα το θέλει περισσότερο».

Για την χρησιμοποίηση του Σαμόρα: «Δεν ήταν έτοιμος ο Μορόν για να ξεκινήσει. Για αυτό τον λόγο επέλεξα τον Σαμόρα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πρίτσας στη Δίκη στον ΣΚΑΪ: «Ο υγιής ανταγωνισμός φέρνει τις εκπλήξεις - Το Big-4 μπορεί να φτιάξει το ποδόσφαιρο»

«Μεγάλος στόχος της Γκρέμιο ο Τετέ - Συνεχείς επαφές με την πλευρά του παίκτη»

Τσορμπατζόγλου: «Είχε μεγάλη ανάγκη το τρίποντο στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ - Προχωράει μία περίπτωση στόπερ»

Τσανάκας: «Ο Μεντιλίμπαρ αξίζει να βρίσκεται στον Ολυμπιακό για όσο θέλει»

Σαββόπουλος: «Σε προχωρημένες επαφές για αριστερό εξτρέμ ο Άρης»

Τσακίρης: «Νίκη που έδειξε χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία αυτή κόντρα στον ΟΦΗ - Δεδομένες οι κινήσεις τον Γενάρη»

Σαραγόσα: «Έχουν αποφασίσει ότι ο Πανσερραϊκός είναι ομάδα Super League 2 αλλά έχουμε 64 βαθμούς να διεκδικήσουμε ακόμα»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας να αναδείξουμε νέους Έλληνες ποδοσφαιριστές»

Βραβεία ΠΣΑΤ: Το αφιερωματικό βίντεο για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού

Λεβαδειακός ο 9ος: Το ιστορικό επίτευγμα που κυνηγά η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου

TAGS: Άρης