Από τους μεγάλους άτυχους της φετινής σεζόν για τον Παναθηναϊκό, λόγω της ρήξης χιαστού που υπέστη στο ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League με την ΑΕΚ, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έστειλε τα συγχαρητήριά του στους συμπαίκτες του για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα εξέφρασε και την ανυπομονησία του για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση!

Λίγο μετά τη νίκη των «πράσινων» επί του Άρη στον τελικό του Πανθεσσαλικού και μέσω μιας ανάρτησής του στα social media, ο Ισλανδός αμυντικός τόνισε ότι είναι περήφανος για τους συμπαίκτες του που έκλεισαν με τον ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν, ευχαρίστησε τους φιλάθλους για τη στήριξή τους και αποκάλυψε ότι είναι έτοιμος για να ξαναφορέσει τη φανέλα του Παναθηναϊκού την επόμενη σεζόν!

Η ανάρτηση του αμυντικού του Παναθηναϊκού:

«Δεν θα μπορούσα να το γράψω καλύτερα. Είμαι πολύ περήφανος με τα παιδιά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να τελειώνεις μια σεζόν με έναν τίτλο. Αξίζουν όλη τη δόξα.

Προσωπικά ήταν μια σεζόν με ανάμεικτα συναισθήματα. Ξεκίνησε καλά ωστόσο μετά ακολούθησε ένας δύσκολος τραυματισμός από τον οποίο έμαθα πολλά. Τώρα είμαι πίσω και έτοιμος να αγωνιστώ ξανά τη νέα σεζόν. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα φορέσω ξανά τη φανέλα του Παναθηναϊκού και που θα δω εσάς, τους φιλάθλους της ομάδας, να τραγουδάτε.

Ευχαριστούμε πολύ για τη στήριξη όλους αυτούς τους μήνες, σήμαινε πολλά για εμένα, αλλά τώρα σας αξίζετε να πανηγυρίσετε»
.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΠΑΟΚ: Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!