Κύπελλο Ελλάδας

Τα κλάματα χαράς και η αποθέωση σε Αλαφούζο: H παρακάμερα του Παναθηναϊκού για την κατάκτηση του Κυπέλλου!

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε στη δημοσιότητα την παρακάμερα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 1-0 του Άρη χάρη στο γκολ του Γιώργου Βαγιαννίδη στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας Betsson!

Η «πράσινη» ΠΑΕ δημοσίευσε την παρακάμερα του παιχνιδιού, με τους πανηγυρισμούς όλων στην ομάδα, αλλά και τα κλάματα χαράς και συγκίνησης.

Ο Μπερνάρ και ο Χουάνκαρ οι οποίοι αποχωρούν από το «τριφύλλι» ήταν δακρυσμένοι, ενώ ο Βαγιαννίδης έκλαιγε από τη χαρά και τη συγκίνησή του. Ο Τάσος Μπακασέτας πήγε προς τον δεξιό μπακ για να τον παρηγορήσει και του απάντησε πως είναι δάκρυα χαράς.

Στη συνέχεια φαίνεται ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, τον οποίο οι παίκτες σήκωσαν στον αέρα και γνώρισε την αποθέωση από ολόκληρη την ομάδα!

Στην παρακάμερα φαίνεται και απίθανη ατάκα του Γιάννη Κώτσιρα ο οποίος είπε στους συμπαίκτες του: «Θα ήθελα να απολογηθώ για την κόκκινη κάρτα αλλά αν δεν την έπαιρνα ίσως δεν παίρναμε το τρόπαιο».

Ο Μπερνάρ ευχαρίστησε τους υπόλοιπους και σηκώθηκε στον αέρα όπως ο Χουάνκαρ, ενώ ο MVP Βαγιαννίδης έδωσε τον τίτλο στον Βραζιλιάνο άσο κατά τη διάρκεια της απονομής, λέγοντας: «Αυτός ήταν ο καλύτερος του αγώνα».

Δείτε παρακάτω όλα όσα δεν κατέγραψε ο τηλεοπτικός φακός:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x