Κανονικά θα διεξαχθεί η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι την Πέμπτη στο Τελ Αβίβ για την 22η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τα τελευταία τεστ κορωνοϊού που έγιναν στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν έδειξαν κάποιο νέο κρούσμα και όσοι είχαν νοσήσει βγήκαν πλέον από την καραντίνα.

Σήμερα σύσσωμη η ομάδα θα προπονηθεί κανονικά, ενώ το πιθανότερο είναι να μην είναι στην αποστολή ο Κάιρι Τόμας, νέο απόκτημα της ομάδας, που μόλις ολοκλήρωσε την περίοδο καραντίνας που απαιτείται φτάνοντας στο Ισραήλ.

Υπενθυμίζεται πως η Μακάμπι είχε δύο αναβολές την περασμένη «διαβολοβδομάδα», καθώς λόγω κρουσμάτων δεν έγιναν τα παιχνίδια με Άλμπα στο Τελ Αβίβ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μένει στην Euroleague η Ρεάλ Μαδρίτης

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!