Την ανανέωση συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό σχολίασε ο Σακιέλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις του μετά το φιλικό ματς με την Λάρισα.

«Ήταν ένα παιχνίδι για να μάθουμε και εμείς για τα θύματα της Θύρας 7, είναι πάρα πολύ σημαντικό που με τη νίκη τιμήσαμε την μνήμη των παιδιών αυτών. Δεν παίξαμε καλά με τον Παναθηναϊκό, σήμερα ήταν μια καλή ευκαιρία να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα στην EuroLeague», ανέφερε και πρόσθεσε για την ανανέωση του συμβολαίου του:

«Εδώ είναι το σπίτι μου! Είναι η ομάδα που θέλω να παίζω, είναι η ομάδα που θέλω να παίζω στο μέλλον! Είμαι πραγματικά χαρούμενος στον Ολυμπιακό και θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε καλά τα επόμενα 10 παιχνίδια στην EuroLeague, διεκδικώντας την πρόκριση στα playoffs Με ήθελαν και ο προπονητής και η διοίκηση και είμαι πολύ χαρούμενος».

Τέλος απάντησε για το ενδεχόμενο κατάκτησης της Ευρωλίγκας... «Είναι το μόνο πράγμα που σκέφτομαι! Κάθε βράδυ, πριν πέσω για ύπνο, σκέφτομαι πως θα τα καταφέρουμε. Μπορούμε να το καταφέρουμε, να φέρουμε λίγη δόξα στον Ολυμπιακό και να το χαρούμε με τον κόσμο μας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι