Την ώρα που έχει αναπτυχθεί μια φημολογία αναφορικά με την συμφωνία ανάμεσα στον Τέεμου Πούκι και τον ΠΑΟΚ και την άμεση μετακίνηση του 28χρονου επιθετικού στον «δικέφαλο του Βορρά», ο Τέεμου Τούρουνεν έδωσε μια εντελώς διαφορετική εκδοχή του θέματος…

«Δεν είναι αλήθεια πως είναι καθ’οδόν για την Θεσσαλονίκη. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και διαπραγματευόμαστε και με άλλους συλλόγους. Ο ΠΑΟΚ είναι μια επιλογή για εμάς. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν έχουν υπογραφεί συμβόλαια από καμία από τις δύο πλευρές. Τα ελληνικά ΜΜΕ γράφουν πολλά. Το προηγούμενο καλοκαίρι, η μεταγραφή του Πούκι στον Παναθηναϊκό, θεωρούνταν σίγουρη από τους Έλληνες. Έτσι έχουν τα πράγματα μέχρι στιγμής», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάνατζερ του Πούκι σε φινλανδικά ΜΜΕ.

Και συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν ετοιμάζει τις βαλίτσες του αλλά τουλάχιστον σήμερα δεν θα πάει Θεσσαλονίκη. Η κατάσταση είναι εντελώς ανοιχτή, αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Οι διαπραγματεύσεις εκκρεμούν και ο ΠΑΟΚ είναι ένας καλός ευρωπαϊκός σύλλογος, παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά είναι απαραίτητο να πάρουμε τα εχέγγυα που θέλουμε…».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: Π.Α.Ο.Κ.